Είναι και οι Βορειοηπειρώτες

Must Read

Ο φίλος μου Βορειοηπειρώτης Χ.Λ. μου κοινοποίησε μια επιστολή που είχε στείλει στον κ. Μητσοτάκη αμέσως μόλις έγινε πρωθυπουργός.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Με την επιστολή αυτή ο ακραιφνής Ελληνας (η οικογένειά του πολέμησε μέχρι και στον Μακεδονικό Αγώνα) εκφράζει τα δίκαια παράπονά του. Αυτό το μαρτυρικό κομμάτι του Ελληνισμού έχει, κυριολεκτικώς, εγκαταλειφθεί από την πατρίδα, καίτοι προεκλογικώς ο κ. πρωθυπουργός τούς είχε υποσχεθεί (τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…) ότι θα τους αυξήσει το ασήμαντο βοήθημα που λαμβάνουν (περίπου 100 ευρώ). Μέχρι σήμερα οι, κυνηγημένοι από το καθεστώς του Χότζα, Βορειοηπειρώτες ακόμα περιμένουν. Και θα περιμένουν πολύ ακόμη, διότι, όπως λέει ο Χ.Λ., «Η ελληνική Πολιτεία δεν μας έδωσε ούτε μια φραντζόλα, ενώ σε όλους τους μετανάστες που γέμισαν την Ελλάδα δίνει 500 € και άνω».

Έτσι είναι, φίλε. Αν ήσουν Πακιστανός, κάτι θα γινόταν, αλλά Βορειοηπειρώτης, κομματάκι δύσκολο… Μετά, πώς να μην τραγουδάς το μοιρολόι των Χρήστου Αντωνιάδη – Κώστα Σιώπη «Στα ξένα είμαι Ελληνας και στην Ελλάδα ξένος»…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίθεση Σαμαρά σε Ντόρα για το Κόσοβο κατόπιν εορτής!

Μπορεί να είχε… βουίξει το σύμπαν μέρες πριν την ψηφοφορία της ντροπιαστικής εισήγησης της Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης...

More Articles Like This