Τα πειραματόζωα της εξουσίας

Must Read

Αν έχει κάθε παιδάκι από μια κουβέρτα και τη ρίχνει στην πλάτη σαν τον Βόγλη, όλα θα πάνε καλά

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Στη φωτογραφία δεν βλέπουμε τον Γιάννη Βόγλη να προσπαθεί να προμηθεύσει την Αν Λόμπεργκ με… μύγδαλα (κωδική ονομασία για άλλα κόλπα) στην ταινία «Κορίτσια στον ήλιο». Είναι μαθητής δημοτικού, που άργησε λίγο, αλλά θα καταφέρει να αποφοιτήσει, ο οποίος εξέρχεται της φλοκάτης που του έδωσε η μαμά -κατά παραγγελίαν Κεραμέως-, μη τυχόν και κρυώνει. Ο μαθητής προσφέρει την ομπρέλα του στη σεβαστή του μητέρα, διότι, όπως είπε και η ΕΜΥ, θα έχουμε βροχές, καταιγίδες, ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, και η φουκαριάρα δεν πρέπει να βραχεί.

Το υπουργείο Παιδείας, το οποίο έχει στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες (διανομή μασκών μεγέθους τεντόπανου, επαναπατρισμός μαθητών από εκδρομή στην Ιταλία άνευ καραντίνας κ.ά.), τώρα πραγματοποιεί ακόμα μια έφοδο προς το ένδοξο μέλλον.

Θεωρεί ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για τους μαθητές, αν μαζεύονται 25 πιτσιρίκια από 25 διαφορετικές οικογένειες μέσα σε μια αίθουσα – ενώ για τα ρεβεγιόν το κράτος όριζε μάξιμουμ εννέα άτομα από δύο οικογένειες. Αν έχει κάθε παιδάκι από μια κουβέρτα και τη ρίχνει στην πλάτη σαν τον Βόγλη, όλα θα πάνε καλά. Μπορεί, φυσικά, να επιλέξει μοντελάκι Αστραπόγιαννου (εικόνες 2 και 3) ή συνολάκι που παραπέμπει σε προπονητικό πάγκο ομάδας που παίζει σε τοπικό πρωτάθλημα Σιβηρίας ή Γ΄ κατηγορία Νορβηγίας (εικόνα 4). Λύσεις υπάρχουν.

Όρεξη για τρεξίματα στους γιατρούς δεν υπάρχει, αφού, τώρα που μπαίνουν και τα κρύα και θα ανοίγουν όλη την ώρα τα πορτοπαράθυρα στις αίθουσες, τα παιδιά θα πουντιάσουν. Πειραματόζωα τα πιτσιρίκια και οι οικογένειές τους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής παίζει μπάλα με τον Βασίλη Χατζηπαναγή!

Ένας εκ των κορυφαίων αθλητικών δημοσιογράφων (και επίσης παραγωγός, εκδότης και διευθυντής εφημερίδων) της βόρειας Ελλάδας, ο Νίκος Πετρουλάκης,...

More Articles Like This