Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Επανίδρυση των ΑΕΙ

Δημοσίευση:

πανεπιστήμια ήταν και είναι σε πολλές περιπτώσεις θερμοκήπια αριστερόστροφου φασισμού, άντρα ανομίας, βανδαλισμών, ορμητήρια για εγκληματικές οργανώσεις κατά της Αστυνομίας και του κράτους, της νομιμότητας στο σύνολό της.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η βία έχει πιάσει τόσο βαθιές ρίζες στους ακαδημαϊκούς χώρους, που χρειάζεται τσεκούρι από τη ρίζα, ώστε να μην ξαναφυτρώσει το ρυπαρό και δυσώδες δέντρο του μαρασμού. Η κυβέρνηση έφερε νομοσχέδιο για ορισμένες αλλαγές, οι περισσότερες αυτονόητες, που πάντως μεταξύ άλλων, επιτέλους και το φωνάζουμε χρόνια, προβλέπει ελεγχόμενη είσοδο και ίδρυση και εγκατάσταση στα πανεπιστήμια Αστυνομίας, έστω και με εκπτώσεις.

Διαβάζω, θα είναι 1.000 Ειδικοί Φρουροί, χωρίς πυροβόλα όπλα και με διαφορετικές στολές. Προφανώς επικοινωνιακοί οι λόγοι, όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, πρέπει να είναι κανονικότατη Αστυνομία. Σε μια νορμάλ χώρα πάντως οι διδάσκοντες θα ήταν αυτοί οι οποίοι θα απαιτούσαν εδώ και χρόνια την αυστηρή αστυνόμευση όλων των πανεπιστημιακών χώρων, την πρόβλεψη αυστηρών πειθαρχικών ποινών και την οριστική διαγραφή από τις σχολές των φοιτητών με κακοποιό δράση σε βάρος προσώπων και περιουσιών. Όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται τα διάφορα ρεζιλίκια ούτε ένας από αυτούς τους κοπρίτες που έχτισαν πρυτάνεις, έδειραν καθηγητές, συναδέλφους τους, κατέστρεψαν περιουσίες δεν τιμωρήθηκε. Συνέχισαν κανονικότατα να έχουν φοιτητική ιδιότητα, μερικοί πήραν και πτυχίο και σήμερα εργοδοτούνται από εσάς τα κορόιδα που πληρώσατε τις ζημιές που έκαναν.

Αυτό δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Στην Τανζανία, στις μπανανίες της Κεντρικής Αμερικής, στο πιο ξεχαρβαλωμένο κράτος της Αφρικής, της Ασίας, σέβονται όλοι τους πανεπιστημιακούς χώρους και εάν τα κάνεις αυτά που κάνουν εδώ τα καλόπαιδα της ελληνόφωνης Αριστεράς θα πας φυλακή και θα αποβληθείς ισοβίως από όλα τα πανεπιστήμια. Υπάρχουν χώρες όπου οι άνθρωποι ζουν με 20 δολάρια τον μήνα, πεινούν, δεν έχουν νερό, στερούνται βασικής περίθαλψης, είναι σε όλα πίσω από τον ήλιο, αλλά στα πανεπιστήμιά τους ντρέπεσαι να μπεις και δεν μοιάζουν με χωματερές πραγματικών και ιδεολογικών σκουπιδιών, όπου λυσσασμένα κομματόσκυλα και ιδεοληπτικοί περιθωριακοί διαλύουν συνεδριάσεις οργάνων με ρόπαλα, δέρνουν όποιον διαφωνεί με το νταβατζιλίκι τους.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Λύτρωση των γιατρών

Στις αξιοπρεπώς λειτουργούσες χώρες τα πανεπιστήμια συνεργάζονται στην έρευνα και την ανάπτυξη αμυντικών τεχνολογιών με ιδιωτικές εταιρίες και τα ταλαντούχα παιδιά έχουν πρόταση για δουλειά ήδη πριν τελειώσουν. Στη χώρα των κομματόσκυλων και των μαυροκόκκινων μπράβων εάν Πολυτεχνείο, πανεπιστήμιο αναλάβει πρόγραμμα που σχετίζεται με την Αμυνα, θα αναλάβουν οι κουκουλοφόροι κακοποιοί της Αριστεράς να διαλύσουν με ρόπαλα την ανίερη σχέση με την παραγωγή και την υπεράσπιση του Έθνους, το οποίο μισούν. Ενώ λοιπόν θα περίμενες οι διδάσκοντες να απαιτούν την εδώ και τώρα λήξη της ανομίας, υπογράφουν ξύλινα κείμενα για να την υπερασπιστούν. Το κάνουν διότι είναι συνυπεύθυνοι, συνένοχοι.

Ένα τριαράκι θα το πάρεις και θα μπεις σε ΤΕΙ στην Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, στη Σχολή Εφηρμοσμένης Κοινωνιολογικής Τσιγκολελέτας, που ιδρύθηκε για να διοριστούν μερικά ανακυκλωμένα κομμούνια και ταυτοχρόνως να δουλέψουν σουβλατζίδικα, καφετέριες, μπαράκια και να νοικιάζουν ό,τι περίσσεψε από την αντιπαροχή οι ντόπιοι, ως ρουσφέτι του Χ υπουργού της πασοκάρας, που αυτή άπλωσε πλέρια και φαρδιά τη δημόσια «δωρεάν» Παιδεία σε κάθε πόλη και χωριό και τα διατήρησε η Ν.Δ. Ολα αυτά απλά πρέπει να κλείσουν, να μπει κανονική βάση του 10 και όχι οι αλχημείες που διαβάζω, όπου θα μπαίνει λέει ένας μέσος όρος από την επίδοση των υποψηφίων κάθε σχολής και σε αυτόν θα μπαίνει η βάση.

Αυτοί λοιπόν που ορκίστηκαν στο Σύνταγμα και στους Νόμους, που τους πληρώνει ο λαός, το γνωστό υποζύγιο που πληρώνει και τις ζημιές των τσογλαναραίων, που μετά την κομματική αρωγή παίρνουν πτυχίο αντί σε 4 σε 12 χρόνια και μπορεί να γίνουν και βολευταί και υπουργοί, φτιάξανε και ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα και κυκλοφορούν κείμενα κατά της ίδρυσης πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Είπαμε, την Αστυνομία στις δημοκρατίες τη φοβούνται μόνον οι κακοποιοί και οι συνεργοί και ηθικοί αυτουργοί τους. Επικαλούνται δε άλλη μία ψωραλέα και στέρφα αγελάδα που γάλα δεν κατεβάζει, το κρέας της δεν τρώγεται και μόνο κοπρίζει αμάθεια και κόκκινο ολοκληρωτισμό, δίδυμο αδερφάκι του «πανεπιστημιακού ασύλου», το αυτοδιοίκητο.

Δημοφιλείς Ειδήσεις  Φιλανθρωπία, όχι επίδειξη!

Το αυτοδιοίκητο όμως έχει να κάνει με το ακαδημαϊκό έργο, την ακαδημαϊκή και πνευματική ελευθερία και δράση, όχι με το καθήκον του κράτους να παρέχει ασφάλεια στους πολίτες και να προστατεύει την περιουσία του λαού, όχι με το να πληρώνουμε εμείς φόρους για να υπάρχουν αυτόνομες χαβούζες κόκκινου φασισμού, πνευματικής αγκύλωσης, βανδαλισμών και ωμής βίας, για να πουλάνε και να φουμάρουν χασίσι τα καλά παιδιά, να μένουν τζάμπα αλλοδαποί, ανάρχια και «φοιτητές» 40 χρονών σε φοιτητικές εστίες, με τζάμπα στέγη, φως, νερό. Αυτοί που αντιστρατεύονται την εγκατάσταση του νόμου και της τάξης στα πανεπιστήμια είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Δημόσιου Πανεπιστημίου και της Δημόσιας Παιδείας, αφού την απαξιώνουν με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Πρέπει λοιπόν να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Τα πανεπιστήμια να κλείσουν για έξι μήνες. Να εγκατασταθεί μόνιμα η Αστυνομία, να καθαριστούν, να βαφτούν, να μπουν μηχανισμοί ελέγχου της εισόδου, να τεθεί σε υποχρεωτική άδεια και να επαναξιολογηθεί όλο το διδακτικό προσωπικό, να επανέλθουν μόνον όσοι δεν λειτούργησαν ως επίορκοι και οι υπόλοιποι να απολυθούν οριστικά. Μαζί με την απαγόρευση του κομματικού συνδικαλισμού και τη σύνδεση της έρευνας με τον ιδιωτικό τομέα και την Αμυνα της χώρας θα αποτελέσουν αιτίες απογείωσης της ποιότητας της Ανώτατης Εκπαίδευσης αλλά και της οικονομίας.

Και το ίδιο πρέπει να γίνει και στις δύο άλλες βαθμίδες με απόλυση των επίορκων μηδενιστών, που διεκδικούν και αυτοί το ανύπαρκτο «δικαίωμα» να πληρώνονται από τον Ελληνα φορολογούμενο για να κάνουν τα παιδιά του γενίτσαρους. Αυτό φυσικά προϋποθέτει πολιτική εξουσία που δεν θέλει γενίτσαρους, δεν στελεχώνεται από ηλίθιους ισορροπιστές και δεν διανέμει βιβλία για γενίτσαρους και μηδενιστικά ανδράποδα. Ουτοπία; Όχι, εφικτό, σε αντίθεση με τον σοσιαλιστικό παράδεισο και την αταξική κοινωνία. Πολιτική με σύμμαχο την κοινή λογική: πληρώνω για ελληνική παιδεία και όχι για μήτρα καταστροφής, αναρχικών και αριστερών ιδεοληπτικών.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεματοφύλακες του Ελληνισμού

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης φιλοξενείται για λίγες ημέρες ένα πολύ σημαντικό έκθεμα. Πρόκειται για...

Λύτρωση των γιατρών

Η απόφαση του ΣτΕ καθόσον αφορά τους υγειονομικούς συνιστά έναν ισχυρό κόλαφο διά το...

Νέοι συσχετισμοί Ελλάδας – Αιγύπτου

Η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε, απολύτως, με την προ δεκαημέρου συνάντηση των προέδρων της Αιγύπτου και...

Στρατηγική στρουθοκαμήλου…

Πολύ περίεργος λαός είμαστε στ’ αλήθεια εμείς οι Έλληνες. Ενδιαφερόμαστε για τη δημοκρατία σε...

Φιλανθρωπία, όχι επίδειξη!

Προσευχόμαστε και βοηθούμε τον πλησίον μας όχι για να μας δείξουν τα κανάλια και...

Άσε μας, κ. Τσίπρα

Αν ήσουν συνοικιακός παντοπώλης και αγνοούσες τα τεκταινόμενα, να το καταλάβαινα. Αν ήσουν μοναχός...

Η ορθοπολιτική νεύρωση

Το μονομελές επιστημονικό επιτελείο της στήλης αποφάνθηκε: Αντίδοτο στην πολιτική ορθότητα είναι η αλήθεια...

Κίνα: Αέρας αλλαγής;

Ένα κοσμογονικό γεγονός συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Κίνα. Αφορμή ήταν μια πυρκαγιά που...

Μυρίζει εκλογές και βρομάει σκάνδαλα!

Με χαμόγελο όλο υπονοούμενα -ακόμη ένα δείγμα άκρατης αλαζονείας-, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μάς...

Ποιος δικαιούται ελληνικό διαβατήριο;

Κάποια στιγμή πρέπει να συμφιλιωθούμε με την Ιστορία μας. Και το σχέδιο που προωθεί...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαριέτα Φουρεράι: Είδαμε για πρώτη φορά την μητέρα της Ελένης Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης...

Νέος ισχυρός σεισμός στην Εύβοια αισθητός και στην Αθήνα! – Λέκκας: «Περιπλέκεται τώρα το θέμα…»

5 Ρίχτερ το μέγεθος σύμφωνα με το Γεωδυναμικό - «Αυτόν τον σεισμό τον αντέχουν τα κτήρια, συνιστώ ψυχραιμία, δε νομίζω να φτάσουμε σε πολύ μεγάλα μεγέθη»

«Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε “κοτέτσι” και κρυώνει»

Την ώρα που οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό...

Σοκαριστική καταγγελία: Έκλεψαν 1.500 ευρώ από την 21χρονη Έμμα, ενώ ήταν αιμόφυρτη στο οδόστρωμα!

Στο δικαστικό Μέγαρο βρέθηκε η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, ζητώντας να αλλάξουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δράστης

«Φιλανθρωπική» μπίζνα του Λούλη με την «Κιβωτό»

To «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε και πλέον οι αποκαλύψεις...

Έτσι έκλεψαν την 21χρονη Έμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στον δρόμο

Με αυτά τα χρήματα θα έβγαζε τα έξοδα του μήνα και θα πλήρωνε την κλινική ζώων όπου νοσηλευόταν ο σκύλος της

Τσελέντης: «Έχω χάσει τον ύπνο μου με τις Αλκυονίδες» – Τρομακτική πρόβλεψη για μελλοντικό σεισμό 6 Ρίχτερ

Ανησυχία προκαλεί η πρόβλεψη του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου...

Ίλιγγος με το ποσό που βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο του πατέρα Αντώνιου – «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η παπαδιά 

«Ζεστά» και μετρητά 350.000 ευρώ στα χέρια της παπαδιάς που ήθελε να τα... μετρήσει! - Στον εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης

H Μαρτίνου απέλυσε από την «Κιβωτό» τον Πασχάλη, τον Ιρακινό και άλλους 3 συνεργάτες του πατρός Αντωνίου

Απομακρύνθηκαν τουλάχιστον 5 άτομα από τις δομές - Τι είχαν καταγγείλει τα παιδιά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ