Ο πνιγμένος υπουργός

Must Read

Δεν ξέρω τι κάνει η «κυριακάτικη δημοκρατία» και πώς βαθμολογεί τους υπουργούς

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Εγώ έπειτα από πολύμηνες μελέτες κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο υπουργός με το πιο βαρυφορτωμένο πρόγραμμα είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης. Εξηγούμαι: Κάθε τόσο, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και επίσημων αργιών, και παρά το λοκντάουν, στην Αθήνα γίνονται συνεχώς συγκεντρώσεις. Όλες του ΚΚΕ και των παραφυάδων αυτού. Για κάθε συγκέντρωση υποβάλλονται στο υπουργείο οι προβλεπόμενες από τον νόμο αιτήσεις. Η υπουργάρα, παρά τη συνήθειά του, τις διαβάζει, ενημερώνεται από τον οργανωτή, εγκρίνει τη συγκέντρωση και ορίζει αστυνομικό διαμεσολαβητή. Γίνεται η συγκέντρωση, η οποία δεν διαταράσσει την κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής, εκτός του ότι κλείνει για ώρες το κέντρο της Αθήνας και 4-5 σταθμούς του μετρό.

Είναι λοιπόν ή όχι ο κ. Χρυσοχοΐδης ο πιο πνιγμένος στη δουλειά υπουργός; Προφανώς αυτό το γνωρίζουν οι «διαμαρτυρόμενοι» και για να τον διευκολύνουν και να τον ξεκουράσουν παρακάμπτουν τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπως προχθές το ΚΕΕΡΦΑ στα Πετράλωνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριάκος Βελόπουλος: Πρέπει να απολογηθεί και ο Μητσοτάκης για το έγκλημα των Τεμπών

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στράτου Φαναρά, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Metron Analysis, ο Κυριάκος...

More Articles Like This