Προγραμματισμός αλά ΕΡΤ3

Must Read

Είναι δυνατόν να παίζουν η Δόξα Δράμας με την Ξάνθη και στο τέλος να κερδίζει ο Διαγόρας Ρόδου με 0-1 εκτός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας; Κι όμως, είναι.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Στο πρόγραμμά της, η ΕΡΤ3 ανήγγειλε ότι το Σάββατο το μεσημέρι θα μετέδιδε τον αγώνα Δοξα – Ξάνθη. Αμ, δε!

Την καθορισμένη ώρα (14.45) συνδέθηκε ωραία ωραία, αντί για τη Δράμα, με τη… Λάρισα και είδαμε τον (πολύ καλό, ούτως ή άλλως) αγώνα Απόλλωνα Λάρισας – Διαγόρα Ρόδου. Μου θύμισε τον γυμναστή κ. Γκίκα (Ορέστης Μακρής) στο «Ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο», που γυμνάζοντας τις μαθήτριες του κολεγίου έδινε το παράγγελμα «Ανάταση» και αυτές εκτελούσαν «Επίκυψη». Και βέβαια, όταν πατούσες το κουμπί για να δεις λεπτομέρειες του προγράμματος, η ΕΡΤ3 επέμενε ότι παρακολουθούσες τη Δόξα με την Ξάνθη, τη στιγμή που ο Μπαστακός του Διαγόρα σκόραρε.

Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εκεί στην ΕΡΤ3 μάλλον δεν παρακολουθούν το κανάλι τους, αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους και ό,τι δείξει έδειξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ και το μπάχαλο με τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα

Τα τρία πέναλτι που έπιασε ο... Μέγας Κωνσταντίνος Τζολάκης στην Κωνσταντινούπουλη στον αγώνα με τη Φενερμπαχτσέ μπορεί να δίνουν...

More Articles Like This