Τα βρήκαν ΠτΔ και Αρχιεπίσκοπος…

Must Read

Η ειδησεογραφία λέει: «Ο Αρχιεπίσκοπος και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκαν και από τις δηλώσεις που ακολούθησαν φαίνεται ότι έλυσαν τις όποιες παρεξηγήσεις και εξομαλύνθηκε η κατάσταση, ο πάγος έσπασε και οι δύο πλευρές θα έχουν δίαυλο επικοινωνίας μετά τις συναντήσεις αυτές».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Επιτέλους, τέλος στα μαύρα σύννεφα. Όμως τι ακριβώς «λύθηκε»; Είπε η κυρία Σακελλαροπούλου ότι θα λέει κάθε βράδυ προτού κοιμηθεί 10 φορές το «Πάτερ Ημών» και θα αγοράσει και κομποσκοίνι για τις μετάνοιές της; Και αντιστοίχως ο μακαριότατος της είπε ότι κάθε φορά που θα τη βλέπει θα κρύβει τον Τίμιο Σταυρό για να μην τη σκανδαλίζει;

Λυπάμαι, αλλά αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν γίνονται έτσι. Με το ζόρι. Και αυτές οι συζητήσεις μόνο μεσοβέζικες και αστείες λύσεις κυοφορούν. Αν δεν το ‘χεις μέσα σου, όσες συναντήσεις και αν γίνουν και όσες εξηγήσεις και αν δοθούν, ουδείς πρόκειται να πειστεί ότι τα πράγματα άλλαξαν. Και με συναντήσεις δεν γίνεται κάποιος ευσεβής χριστιανός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι Financial Times επικυρώνουν τις απόψεις μου σχετικά με τα χάλια της οικονομίας μας

Το πρόσφατο άρθρο της εφημερίδας Financial Times θα πρέπει να ιδωθεί ως δώρο Θεού. Και τούτο γιατί ενώ, η...

More Articles Like This