27/5/2022

Ιδεολογικοί συνεργοί

Δημοσίευση:

Το παρακράτος των εγκληματικών οργανώσεων της Αριστεράς συνεχίζει τη δράση του.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Έχει την αρωγή των ιδεολογικών συνεργών του σε ΜΜΕ και κόμματα, οι οποίοι λειτουργούν ως καταδείκτες στόχων. Οι συνεργοί συκοφαντούν και καθυβρίζουν και έπειτα αναλαμβάνουν οι τρομοκράτες. Στους σύγχρονους στρατούς είναι αυτοί που με λέιζερ σημαδεύουν τον στόχο και ακολουθεί η αεροπορία ή τα drones με κατευθυνόμενους πυραύλους.

Εδώ είναι τα πράγματα πιο απλά. Τα Γραφεία Τύπου των αριστερών κομμάτων, συγκεκριμένες εφημερίδες και ιστοσελίδες, όλα αριστερής ιδιοκτησίας, με αρθρογράφους στρατευμένες περσόνες του «χώρου» και ολοκληρωτικής ιδεολογίας, οι οποίοι, πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, υποστηρίζουν τρομοκράτες, συνυπογράφουν κείμενα συμπαράστασης, υπερασπίζονται λυσσαλέα την πολιτική βία, συκοφαντούν και δαιμονοποιούν αντιπάλους, και ακολουθούν οι κουκουλοφόροι με τα ρόπαλα, τις βόμβες ή τα πιστόλια.

Υπάρχει, φυσικά, και ο στρατός των στρατευμένων τρολ, των διαδικτυακών καλικάντζαρων, οι οποίοι, καλυμμένοι πίσω από την ανωνυμία, κάνουν την κυρίως βρομοδουλειά, αναλαμβάνουν να φανατίσουν τον μικρό όχλο των φανατικών, από τους οποίους στρατολογούν τους πρόθυμους να ασκήσουν βία. Οταν τα θύματα έχουν δαιμονοποιηθεί και αποστερηθεί προπαγανδιστικά την ανθρώπινη ιδιότητα, είναι ευκολότερο στους ανεγκέφαλους τραμπούκους να τους επιτεθούν, αφού δεν είναι ο Χ που διαφωνεί μαζί τους πολιτικά, αλλά ο «φασίστας», ο «ακροδεξιός», ο «ρουφιάνος» κ.λπ. Το τελευταίο το διακίνησε το ΚΚΕ για τον Μπογδάνο, γιατί έγραψε το όνομα ενός θρασύδειλου που επιτέθηκε πισώπλατα σε αστυνομικό. Δεν υπάρχει πλέον καμία διαλεκτική, κανένα αληθινό περιεχόμενο.

Η χυδαιότητα και η βιαιότητα του ύφους, κοινές στους δειλούς και κρυπτόμενους συκοφάντες και υβριστές, φανατίζουν τους τραμπούκους και τις εγκληματικές οργανώσεις της Αριστεράς, διότι, να το θυμίσω, όπως προσφυώς και ειλικρινώς το είπε ο συνάδελφος Γιάννης Ραχιώτης, ειδικά για τη 17Ν, η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι η επιτιθέμενη Αριστερά. Εγώ συμπληρώνω: Η τρομοκρατία είναι η αληθινή, η ατόφια Αριστερά, η εφαρμογή της αυθεντικής θεωρίας στο 100%. Γι’ αυτό το ΚΚΕ, που κανονικά πρέπει να απαγορευτεί η συμμετοχή του στις εκλογές, πρωτοπόρος σε αυτό, ο Θάνος Τζήμερος, αρνείται να αποκηρύξει τη βία ως μέθοδο πολιτικής δράσης.

Γι’ αυτό η άθλια ανακοίνωσή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Κων. Μπογδάνου. Γι’ αυτό η κωμική -13 λέξεων- ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου τα στελέχη που έχουν πάει μάρτυρες υπεράσπισης, έχουν κάνει δηλώσεις συμπάθειας και συμπαράστασης σε τρομοκράτες, έχουν γράψει δικαιολογώντας τη βία ως πολιτικό μέσο είναι τόσα πολλά, που, εάν τους σβέρκωνε ο νόμος, δεν θα μένανε και πολλοί έξω.

Οι ιδεολογικοί συνεργοί, δημοσιογράφοι, καθηγητές πανεπιστημίου, κόμματα και τα τρολ της αποδόμησης και της δολοφονίας χαρακτήρων, το έχουν κάνει και συνεχίζουν να το κάνουν. Το έκαναν σ’ εμένα, στο ΔΙΚΤΥΟ 21, τη δημοκρατική πατριωτική παρέα που βρέθηκα, και συνεχίζουν να το κάνουν σε άλλους. Αυτό που τους τρελαίνει είναι όταν σηκώνονται όρθιοι και τους τσαλακώνουν τη μόστρα και την ξεπατωμένη «αγιότητα» της Αριστεράς άνθρωποι στους οποίους δεν μπορούν να αποδώσουν τα χαρακτηριστικά που τους βολεύουν. Διότι, όταν δεν είμαστε αγράμματοι, ανορθόγραφοι, με ξυρισμένα κεφάλια και άρβυλα, δεν θαυμάζουμε τη Χούντα ούτε τα Τάγματα Ασφαλείας, όταν δεν διατυπώνουμε συνωμοσιολογίες, είμαστε απέναντι στον αντισημιτισμό και λέμε καθαρά πως το μονοπώλιο της βίας στη δημοκρατική πολιτεία ανήκει στα όργανα του κράτους, όταν εφαρμόζουν το Σύνταγμα και τους Νόμους, αυτός ο εσμός των μηδενιστών σεληνιάζεται, παθαίνει σπασμούς και αφρίζει, διότι χαλάει η γνωστή εξίσωση, το «ποίημα» της πιο ξεφτιλισμένης και αναχρονιστικής Αριστεράς στην Ευρώπη, που μισεί τη γη που πατάει και πολιτεύεται φασιστοειδώς ολοκληρωτικά.

Θυμάμαι πολύ καλά την κλιμάκωση των χαρακτηρισμών και των επιθέσεων, κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ και τις παραφυάδες του, που προηγήθηκε της βόμβας στο γραφείο μου, ενώ ήμουν μέσα και δούλευα, το 2014. Διαλύθηκε το κλιμακοστάσιο. Πανικοβλήθηκαν οι κυρίως ηλικιωμένοι που ζουν στην πολυκατοικία. Από πάνω μου έμενε μια υπερήλικας, κατάκοιτη, με την κυρία που την πρόσεχε, και στο ισόγειο η επίσης υπερήλικας αδελφή της. Από το ωστικό κύμα το κλιμακοστάσιο λειτούργησε σαν σωλήνας πίεσης, φράκαρε η πόρτα του διαμερίσματος και δεν μπορούσαν να βγάλουν την κατάκοιτη γυναίκα. Η Πυροσβεστική άνοιξε την πόρτα. Αν είχε επεκταθεί η πυρκαγιά, θα καιγόντουσαν σαν ποντίκια. Την ευθύνη όμως της βόμβας, που δεν ήταν «γκαζάκια» αλλά πεντόκιλες φιάλες, την ανέλαβε μια οργάνωση από τις «ταμπέλες» που χρησιμοποιεί ο χώρος και έπειτα από χέσιμο πατόκορφα η εν λόγω, προς τιμήν της, μου ζήτησε συγγνώμη.

Όμως η μέθοδος συνεχίζεται, οι ιδεολογικοί συνεργοί καταδεικνύουν τους στόχους και οι τρομοκράτες και οι τραμπούκοι αριστερόστροφοι φασίστες χτυπούν. Το έκαναν σ΄ εμένα, στον Άδωνι, στη Σοφία Νικολάου, στον Άγγελο Συρίγο, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και σε άλλους.

Με τον Πρωθυπουργό και την Ντόρα μάς χωρίζουν πολλά, έχουμε συγκρουστεί και θα συγκρουστούμε, θα δείτε την Κυριακή, γιατί με υποχρεώνουν οι πράξεις και οι παραλείψεις τους. Εκείνη τη μέρα όμως η Ντόρα ήταν από τους πρώτους που με πήρε τηλέφωνο, και ας μπορούσε να δέσει σε τόμο τα άρθρα μου εναντίον της, και της υπόσχομαι δεύτερο τόμο και μια «ΔΟΜΗ» για τον αδελφό της. Όμως έχουν υποστεί με τον τραγικότερο τρόπο τα αποτελέσματα της ανοχής στην υπόθαλψη της αριστερής βίας. Ασχέτως, λοιπόν, και των πλέον βαθιών διαφορών μας, όλοι όσοι αρνούμαστε σε οποιονδήποτε το «δικαίωμα» στη βία πρέπει να στηρίξουμε την εφαρμογή του Νόμου και στην τελευταία σπιθαμή του κοινού και μόνου μας σπιτιού: της Πατρίδας.

*Δικηγόρος – πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Αθηναμαμπάντ

Έξω από το μίνι μάρκετ τα κρεμμύδια απλώνονται μέσα σε καφάσια στο πεζοδρόμιο. Δίπλα...

Πού βαδίζουμε;

Η Τουρκία ξεδιπλώνει μεθοδικά την επιθετικότητά της εναντίον των Κούρδων, των γειτονικών χωρών καθώς...

Το ποίημα του Κούλη Ιστανμπούλη

Η Μούσα περνώντας από το Μέγαρο Μαξίμου μύρισε ινδικά στικάκια να καίνε, είδε αγαλματίδια...

Ο ατλαντισμός διαλύει την ευρωπαϊκή ενότητα

Η Ντόρα τα είπε μια χαρά χθες στον Σκάι: ότι η Κομισιόν τα έχει...

Δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο…οι τούρκοι παζάρευαν με Κίσινγκερ το μισό Αιγαίο

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις θέσεις των Τούρκων σχετικά με το μοίρασμα του Αιγαίου, πίσω...

Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄ ο Μεγαλοπρεπής

Ήταν κάποτε ο Πατριάρχης Ιωακείμ Γ΄ ο Μεγαλοπρεπής. Στις 25 Μαΐου του 1901 εξελέγη...

Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ. II

Φαίνεται αδιανόητο στον Μητσοτάκη να έχουν κι άλλοι λεφτά, πλην εκείνου, ή να μην...

Εμείς να επιλέξουμε την ώρα της σύγκρουσης

Η Τουρκία γνωρίζει πως και χωρίς τα F-35, με την παραλαβή όλων των Rafale,...

Πλέον έγιναν επικίνδυνοι

Τι να το κάνω εγώ το standing ovation (χειροκρότημα στο όρθιο) του Κογκρέσου προς...

Παζαρεύει ή… θέλει σύγκρουση;

Εισαγωγική παρατήρηση: Αν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάνει σαν μικρό παιδί και...

Οι έμποροι των εθνών

Η Eλλάς καθεύδει τον νήδυμο ύπνο και διά τις πράξεις και παραλείψεις της αποδεικνύει...

Πρωτοβουλία Μακρόν στα ανήσυχα Βαλκάνια

Επείγουσα πρωτοβουλία για τη διασφάλιση σταθερότητας στα δυτικά Βαλκάνια αναλαμβάνει ο Γάλλος πρόεδρος Εμ....

Ολιστική, φολιστική, χοληστική κ.λπ.

Από το «λεφτά υπάρχουν» περάσαμε στην ολιστική αντιμετώπιση του «λεφτά δεν υπάρχουν αλλά και...

Μητσοτάκης: «Ολιστική» ζωή και… παντεσπάνια!

Πάντοτε μου προκαλούσαν απέχθεια οι όροι «ολισμός» και «ολιστικός».Από τον Γιάννη Χ. ΚουριαννίδηΚι...

Οψοποιών μαγγανείαι

Διαβάζω σε έγκυρες ιστοσελίδες, οι οποίες συνήθως απηχούν την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Μέγαρο...

Ένας τελικός για κλάματα

Όσοι παρακολουθήσατε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο ποδόσφαιρο ασφαλώς θα μελαγχολήσατε για ακόμα...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ρώσοι ισοπέδωσαν το τελευταίο (;) εργοστάσιο που έφτιαχνε κινητήρες για τα Drones

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας με ένα χτύπημα ακριβείας...

Οι πρώτες φωτογραφίες του 6χρονου Ράινερ στη Νορβηγία μαζί με τον πατέρα του

Στο σπίτι του πατέρα του στη Νορβηγία βρίσκεται εδώ...

Ιδιοκτήτης ψητοπωλείου χτύπησε 14χρονη επειδή έκλεψε σάντουιτς

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένα 14χρονο κορίτσι επειδή έφυγε από...

Εξέλιξη στην υπόθεση του 6χρονου Ράινερ: «Tο παιδί βρίσκεται ασφαλές στην Νορβηγία»!

Ο πατέρας του και ο θείος του άρπαξαν το παιδί και μέσω Θεσσαλονίκης διέφυγαν για Νορβηγία

Πέθανε στον ύπνο του ο γνωστός ηθοποιός Ρέι Λιότα!

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το Αθηναμαμπάντ