Μπράβο στην ηγεσία του Στρατού

Must Read

Η Ελλάδα αντέχει ακόμη. Και θα αντέχει όσο θα υπάρχουν Έλληνες σαν τον Ιάκωβο Τσούνη: τον ευπατρίδη απόγονο αγωνιστών του 1821, τον οποίο τίμησε το ΥΕΘΑ για τη συνολική του προσφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Έχω προσωπική άποψη για τη διαρκή προσφορά του κ. Τσούνη προς το έθνος, σε πολλούς τομείς. Το 2018 έλαβε τη «Διαμνημόνευση του Αστέρα Αξίας και Τιμής» και τον Απρίλιο του 2020, κατόπιν γνωματεύσεως του ΣΑΓΕ και προτάσεως του υπουργού Εθνικής Αμυνας Νικολάου Παναγιωτόπουλου, του απονεμήθηκε με Προεδρικό Διάταγμα η ιδιότητα του εφέδρου υποστρατήγου επί τιμή.

Χίλιες φορές μπράβο στον ΥΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο και τον κ. Α/ΓΕΕΘΑ. Και, ακόμα, μπράβο στον κ. Φλώρο, που επέδωσε τιμητικώς στον κ. Τσούνη ξίφος και φωτογραφήθηκαν κάτω από τον εμβληματικό πίνακα του Θεοδώρου Βρυζάκη «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα». Διότι κάποιοι άλλοι προτιμούσαν να φωτογραφίζονται κάτω από το πορτρέτο του… Ελ. Βενιζέλου, θέλοντας προφανώς να δώσουν κομματικά διαπιστευτήρια. Και τα έδωσαν…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

MasterChef: Η εμμονή του Γιάννη με τον Λευτέρη δεν έπεισε τον αρχηγό του…

Η δοκιμασία που είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef είχε γλυκιά γεύση αφού κλήθηκαν να παρασκευάσουν...

More Articles Like This