Άδωνις – Μηταράκης και Μονογυιού

Must Read

Συμπολίτες μου. Δεν μπορεί, αυτοί οι άνθρωποι το κάνουν επίτηδες για να μας αποτρελάνουν. Βγαίνει ο Άδωνις και κάνει έκκληση στους Αλβανούς… επενδυτές (!) να κάνουν την Ελλάδα Κυανή Ακτή ή κοιλάδα του Ρουρ.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Τι να του πεις τώρα… Εκτός και αν σκέφτεται να τους αναθέσει και τη συνέχιση των έργων του Ελληνικού. Ο αβγουλοσυλλέκτης κ. Μηταράκης ισχυρίζεται, χωρίς να ντρέπεται, ότι «αυτονόητα οι δομές πρώτης υποδοχής είναι τα σύνορα». Δεν καταλαβαίνω το «αυτονόητο». Στα σύνορα, όμως, είναι και κάτι άλλο, υπουργάρα μου.

Είναι και οι Τούρκοι, και επειδή δεν το καταλαβαίνετε ούτε εσύ ούτε ο μεγάλος τιμονιέρης, θα έχουμε από μεν Ανατολάς τα μεμέτια και από τη Δύση τούς τζιχαντιστές. Και, μέσα στην καλή χαρά, βγαίνει η κυρία Μονογυιού και ξιφουλκεί, ζητώντας «Λευτεριά στα γιοτ», ήγουν να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα, με την υποχρέωση να είναι οι ιδιοκτήτες τους υπεύθυνοι για τα μέτρα προστασίας! «Avanti popolo, bandiera rossa» ή «Ανοίξτε τα τρελάδικα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες των συλληφθέντων χούλιγκαν – Πέντε ανακριτές στην υπόθεση

Ραγδαίες και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος έχασε την ζωή...

More Articles Like This