Του κακού μας του καιρού

Must Read

Είμαι από τους τυχερούς, στους οποίους το ρεύμα κόπηκε μόνο 3,5 ώρες, και συνεπώς είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο για να βλέπω τα καραγκιοζιλίκια τους.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Πρώτος ένας μετεωρολόγος, που δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, ζηλώσας δόξαν λοιμωξιολόγων, βγήκε και είπε ότι «αυτό είναι το πρώτο κύμα της κακοκαιρίας. Θα ακολουθήσει δεύτερο, ακόμα χειρότερο». Ευτυχώς, η κακοκαιρία ήταν μόνο στο μυαλό του. Ο Στέφανος Μάνος, σαν μαινόμενος ταύρος, βγήκε και «τα έχωσε» στην κυβέρνηση, διότι έμεινε χωρίς ρεύμα στην Εκάλη. Άκουσον άκουσον! Η Εκάλη χωρίς ρεύμα, κι ακόμα τα κεραμίδια είναι στη θέση τους! Δεν τον άκουσα να σκούζει, όταν καιγόταν το Μάτι ή πνιγόταν η Μάντρα. «Μακριά από εμάς κι όπου να ‘ναι»! Αλήθεια, ο κ. Καραμανλής είναι ΥΠΕΧΩΔΕ; Δεν τον είδαμε πουθενά όταν έκλειναν οι δρόμοι, οι γέφυρες και οι στράτες του Μοριά. Προφανώς, θα μελετούσε πώς θα αποσαρδελοποιήσει το πόπολο που χρησιμοποιεί τα χιλιοταλαιπωρημένα ΜΜΜ. Τότε, εντάξει. Συγχωρεμένος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέψεις και προβληματισμοί

Στην πρόσφατη έκθεση του State Department, δηλ. του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, εις την οποίαν καταλογίζονται και αναφέρονται πλείστες...

More Articles Like This