Μία πρόταση

Must Read

«Συνάντησα κι ευτυχισμένους Τσιγγάνους» ονομαζόταν μια ταινία του Αλεξάνταρ Πέτροβιτς, που γυρίστηκε το 1967. Όχι, δεν είναι αντιστασιακή κατά της «χούντας». Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Τη θυμήθηκα την Κυριακή του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς έβλεπα ευτυχισμένα, κυρίως νεαρά, ζευγαράκια να κυκλοφορούν με τις μάσκες τους αγκαλιασμένα τρυφερά, αφού είχαν «πλυθεί» με αντισηπτικά, γιατί ο κ. Χρυσοχοΐδης καραδοκεί. Τονίζω το «νεαρά ζευγαράκια», γιατί εκεί είναι η δροσιά και ο έρωτας.

Στα μεστωμένα ζευγάρια δεν είναι έρωτας. Είναι αγάπη και στοργή. Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Όπως δεν μπορώ να πω πως δεν ξαφνιάστηκα ευχάριστα βλέποντας στη «δημοκρατία» τη φωτογραφία του κ. Πατέλη, του επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του συμπολίτη μας κ. Μητσοτάκη, με τον σύντροφό του. Και κάπου μ’ επηρέασε. «Ρε, θες να ‘χουν δίκιο;» Κύριε Φιλιππάκη, τι λέτε, αν σας φέρω μια φωτογραφία που είχα βγάλει αγκαλιά με τον Μήτσο απ’ τα Σεπόλια, έχω πιθανότητες να φάω τη θέση του Δημήτρη του Ριζούλη;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Το πιο σύντομο ανέκδοτο της μεταπολίτευσης το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο»!

«Παραδέχτηκε και επισήμως για πρώτη φορά το μπάζωμα, αλλά μας είπε ότι έγινε για καλό σκοπό» τονίζει, μεταξύ άλλων,...

More Articles Like This