Χρήστος Μάτης – Γιατί, ρε Κουφοντίνα;

Must Read

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, παραμονή Χριστουγέννων του 1984, στην Εθνική Τράπεζα στα Πετράλωνα προσφέρει ένα κουτί ζαχαροπλαστείου στον ένοπλο αστυνομικό φύλακα Χρήστο Μάτη, λέγοντάς του: «Χρόνια πολλά, Χρήστο»

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ο αστυνομικός, που την επομένη όντως γιόρταζε, στρέφει το βλέμμα του έκπληκτος, ενώ ο Κουφοντίνας, που πίσω από το κουτί είχε κρυμμένο περίστροφο, τον πυροβολεί εξ επαφής στο κεφάλι, χύνοντάς του τα μυαλά στο πάτωμα.

Ζητούμενο: Βρείτε μια δήλωση της Αριστεράς που να καταδικάζει το πιο πάνω γεγονός. Αν όχι, βρείτε έστω μισή. Γιατί, ρε Κουφοντίνα;

Ποιος ήταν ο Χρήστος; Ενα χωριατόπαιδο, που ξεκίνησε από το Θεσπρωτικό Πρέβεζας και κατετάγη στην Αστυνομία για να βγάζει το ψωμί του. Αυτός ήταν ο κίνδυνος των λαϊκών αγώνων; Ούτε μεγαλοδικηγόρος ήταν ούτε βιομήχανος ούτε πολιτικός. Δικαιολόγησέ μας, ρε Κουφοντίνα, το «Γιατί τον Χρήστο;» και θα ‘ρθω να διαδηλώσω να πας σε φυλακή σαν αυτή που βάλανε τον Εσκομπάρ. Όμως, δικαιολόγησέ το και εσύ και οι αλληλέγγυοί σου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χειροπέδες στον υφυπουργό Άμυνα της Ρωσίας για χρηματισμό

Συνελήφθη για δωροληψία ο Τιμούρ Ιβάνοφ μετά από διαταγή του ρωσικού δικαστηρίου κατηγορούμενος για δωροληψία, όπως ανακοίνωσε το ίδιο...

More Articles Like This