Επέτειος

Must Read

Ο κ. Σχοινάς (όχι ο Ευρωπαίος Μαργαρίτης, που δεν πολυασχολείται με το Ελλάντα), στη στήλη του «Σχοινί Κορδόνι», θύμισε ότι στις 26 Φεβρουαρίου έκλεισε ένας χρόνος από της εμφανίσεως του κορωνοϊού στη χώρα μας, και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αλήθεια, πώς αφήσαμε να περάσει έτσι μια τέτοια επέτειος; Ούτε καν ένα διάγγελμα από τον κ. πρωθυπουργό; Ούτε ένα χιτσκοκικό τρομοφιρμάνι από τους λοιμωξιολόγους; Ούτε καν εγκαίνια 100 νέων ΜΕΘ από τον κ. Κικίλια; Ούτε μία αυστηρότατη δήλωση, με άγριο λοξοκοίταγμα, από τον κ. Χαρδαλιά; Κανονικά, και προς τιμήν του συμπληρώσαντος ένα έτος παρεπιδημίας στη χώρα μας προσφιλούς κορωνοϊού, ένα λοκνταουνάκι τουλάχιστον τριών εβδομάδων έπρεπε να μας το σφυρίξουν. Δεν θα μας καθόταν καθόλου άσχημα. Επίσης, από μια λαμπάδα ίσα με τα μπόγια τους θα πρέπει να ανάψουν στον κορωνοϊό οι προμνησθέντες λοιμωξιολόγοι, για προφανείς λόγους.

ΥΓ.: Σαν σήμερα, στις 4 Μαρτίου 1968, γεννήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε την αντιστασιακή του δράση κατά της χούντας στο Παρίσι! Χρόνια πολλά, κ. πρωθυπουργέ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

UEFA: Τα χρήματα που κέρδισε ο Ολυμπιακός κι αυτά που περιμένει!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε πανηγυρικά στα ημιτελικά του Europa Conference League και γέμισε τα ταμεία του με εκατομμύρια ευρώ!Η ομάδα...

More Articles Like This