Τρίτη, 13 Απρίλιος 2021

Επέτειος

Ο κ. Σχοινάς (όχι ο Ευρωπαίος Μαργαρίτης, που δεν πολυασχολείται με το Ελλάντα), στη στήλη του «Σχοινί Κορδόνι», θύμισε ότι στις 26 Φεβρουαρίου έκλεισε ένας χρόνος από της εμφανίσεως του κορωνοϊού στη χώρα μας, και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αλήθεια, πώς αφήσαμε να περάσει έτσι μια τέτοια επέτειος; Ούτε καν ένα διάγγελμα από τον κ. πρωθυπουργό; Ούτε ένα χιτσκοκικό τρομοφιρμάνι από τους λοιμωξιολόγους; Ούτε καν εγκαίνια 100 νέων ΜΕΘ από τον κ. Κικίλια; Ούτε μία αυστηρότατη δήλωση, με άγριο λοξοκοίταγμα, από τον κ. Χαρδαλιά; Κανονικά, και προς τιμήν του συμπληρώσαντος ένα έτος παρεπιδημίας στη χώρα μας προσφιλούς κορωνοϊού, ένα λοκνταουνάκι τουλάχιστον τριών εβδομάδων έπρεπε να μας το σφυρίξουν. Δεν θα μας καθόταν καθόλου άσχημα. Επίσης, από μια λαμπάδα ίσα με τα μπόγια τους θα πρέπει να ανάψουν στον κορωνοϊό οι προμνησθέντες λοιμωξιολόγοι, για προφανείς λόγους.

ΥΓ.: Σαν σήμερα, στις 4 Μαρτίου 1968, γεννήθηκε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε την αντιστασιακή του δράση κατά της χούντας στο Παρίσι! Χρόνια πολλά, κ. πρωθυπουργέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ