Ο Σκέρτσος κάνει σκέρτσα

Must Read

Η χώρα έχει επικίνδυνους εχθρούς και έχει πολεμική βιομηχανία που ψυχορραγεί. Μέσα στα πανεπιστήμια ανύπαρκτη αμυντική έρευνα, π.χ. πάνω στη σχεδίαση κατευθυνόμενων βλημάτων κάθε είδους, τορπιλών, μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων, όπλων laser, τεθωρακισμένων νέας γενιάς. Πού θα δουλέψουν οι νέοι επιστήμονές μας;

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Στα φράγματα ή στους ορυζώνες; Δεν έχουν όλοι παπί να γίνουν ντελιβεράδες; Τίμια δουλειά αλλά δεν έχει προαπαιτούμενο το πτυχίο Πολυτεχνείου ή Φυσικής. Διότι, όταν αποπειράται κάποιο πολυτεχνείο ή πανεπιστήμιο, εδώ στη μετασοβιετική Ελλάδα, να εμφανίσει τέτοιο πρόγραμμα, εμφανίζονται οι ψυχοπαθείς γενίτσαροι με τα ρόπαλα και τις κουκούλες να τα σπάσουν, να απειλήσουν καθηγητές, φοιτητές και πρυτάνεις.

Η Τουρκία φτιάχνει επιχειρησιακά οπλισμένα drones, πάει στο Διάστημα, αναπτύσσει πυρηνική τεχνολογία κι εμείς συζητάμε το «δικαίωμα» των αριστερών σαλεμένων μπαμπουίνων να ανοίγουν τα κεφάλια καθηγητών, πρυτάνεων και πολιτικών αντιπάλων και όποιου τους στραβοκοιτάξει. Είμαστε η χώρα όπου όχι τα πόδια, άλλο μέλος, πιο ρυπαρό, έχει σηκωθεί και βαράει το κεφάλι. Ψυχοπαθείς απάτριδες θεωρούν «φασιστικά» τα γκραφίτι με ήρωες της Εθνεγερσίας στους τοίχους της πόλης και απειλούν τον καλλιτέχνη που το διανοήθηκε. Προτιμούν τις μουντζούρες, τις ύβρεις προς όσους δεν μοιράζονται την αριστερή συλλογική ασθένεια, τα συνθήματα που μοιράζουν ψόφους στο Έθνος, στην Πατρίδα. Αρκεί να ζήσουν αυτοί με τις ψείρες και την κόνιδα που κουβαλούν μέσα κι έξω από το άδειο κεφάλι τους. Κακοποιοί και υποστηρικτές κακοποιών κυκλοφορούν ως ψωραλέοι λυσσασμένοι λύκοι, μπλοκάρουν το κέντρο της πρωτεύουσας, βανδαλίζουν, γράφουν στους μαραμένους δίδυμους αδένες τους τους νόμους, τα μέτρα για την πανδημία.

Κάθε μέρα μπάχαλα, μολότοφ, αιφνιδιαστικές επιθέσεις, εμετικές δηλώσεις, υπήρξε ακόμη και επιστολή δικηγόρου που δεν κωλώνει να δικαιολογήσει όλους αδιακρίτως τους φόνους από τη 17Ν. Μετά πήγε βόλτα, κοίταξε ανθρώπους κατάματα, τη μάπα του στον καθρέφτη, χωρίς να κοκκινίσει.

Κάθε μέρα οι πλέον σκληροπυρηνικοί φασίστες, οι «προοδευτικοί», δίνουν ρεσιτάλ για κάτι που το φτύνει η συντριπτική πλειοψηφία, όμως δεκάρα δεν δίνουν. Άλλωστε, αν μπορούσαν να αρπάξουν την εξουσία, με το λεπίδι και από μια σφαίρα στον σβέρκο θα την κόνταιναν την πλειοψηφία, μέχρι να μείνουν μεταξύ τους.

Κι έρχεται ο Σκέρτσος και λέει επισήμως: «Δεν θα απαγορεύσουμε τις διαδηλώσεις. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του». Η εστίαση καταστράφηκε κατά το ήμισυ τουλάχιστον. Ο τουρισμός είναι με ανήκεστο βλάβη, το λιανεμπόριο και οι ελεύθεροι επαγγελματίες ψυχορραγούν και εν μέσω πανδημίας έρχεται η υπουργάρα της ντιλεντάντικης κολεγιακής «Κεντροδεξιάς» και λέει στην Αριστερά και σε όλες τις βαρεμένες παραφυάδες της: αναλάβετε τις ευθύνες σας. Μη, ρε Σκέρτσο, μην κάνεις τέτοια σκέρτσα όλο σκληρότητα και αποφασιστικότητα. Τους πετσόκοψες, τους μαστίγωσες με ματσάκι άνηθο. Με τι μούτρα θα πάνε αύριο στην 85η διαδήλωση του μήνα;

Ένα χρόνο άνοιξε κλείσε και τα κρούσματα πήγαν σε ρεκόρ, κοντά στο τριχίλιαρο. Γιατί; Γιατί είστε άβουλες αναποφάσιστες πολιτικές κότες. Δεν τολμάτε να εφαρμόσετε αυτά που αποφασίζετε με τον τρόπο που επιβάλλει το Σύνταγμα: αδιακρίτως, με ισονομία. Οι επιδοματίες τσικουλάτα τσικιτά κάνουν τσάρκες και μερικοί πλιάτσικο στις περιουσίες των πολιτών. Ανέλεγκτοι, γιατί θυμώνουν και αντιδρούν βιαίως. Αφήνουν και κάναν αστυφύλακα με ένα μάτι. Και αντί το κράτος να τους λιώσει, να εφαρμόσει αυστηρή καταστολή, τόσο επώδυνη, που να λένε ο ένας στον άλλο «μη, κουμπάρε, γιατί θα βάλουμε ξύλο και φυλακή στις τσέπες μας», η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη -αυτός τα χρεώνεται όλα- τους αφήνει να αλωνίζουν για να μη συγκρουστεί και μας πουν «ρατσιστές». Οι μουσαφιραίοι που μας στέλνει ο Ερντογάν, αντί να είναι στη Γυάρο με αντίσκηνο και στρατιωτικό συσσίτιο, μέχρι την απέλαση, αλωνίζουν κι αυτοί. Η Αριστερά οργανώνει κάθε μέρα συγκεντρώσεις, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, γκρουπούσκουλα, ΠΑΜΕ, φοιτητές και «μαϊμού» φοιτητές γερομπαμπαλήδες, αναρχομπάχαλοι μαζεύονται και κατουράνε στα μούτρα τον Νόμο και το Κράτος, την κυβέρνηση και όλους εμάς. Και δεν αναλύω τις αιτίες, την υπεράσπιση της ανομίας στα πανεπιστήμια και την υποστήριξη σε τρομοκράτες, με συνθήματα που εγκωμιάζουν και τη δράση τους. Πάντως γράφουν στα τέτοια τους την ΚΥΑ, την καραντίνα, τους νόμους. Κι ακούστε και τα άλλα νέα. Στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία γίνεται πάλι ντου, αλλά από άλλες κατευθύνσεις. Μπαίνουν από την Τουρκία στη Βουλγαρία και από κει σ’ εμάς. Τους κυνηγάνε Αστυνομία και συνοριοφύλακες σε βουνά και λαγκάδια. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτός ο τύπος, που κυβερνά τη Βουλγαρία και θυμίζει ιδιοκτήτη κωλόμπαρου, έχει κάνει στη ζούλα κάποια συμφωνία με τον Ερντογάν.

Εκεί λοιπόν που ως πριν δεν μπορούσαν τα «προσφυγάκια» του Ερντογάν να περάσουν στη Βουλγαρία γιατί τους περιμένανε και παράνομες ομάδες vigilante και τους ματσούκωναν, επειδή όλοι αυτοί οι παράνομοι δεν έβγαλαν ξαφνικά φτερά για να κάνουν κάθετη υπερκέραση του ποταμού και του φράχτη, έρχονται μέσω Βουλγαρίας. Ρωτήστε φίλους στη Θράκη, π.χ. αστυνομικούς, θα σας πουν πως γίνεται χαμός. Φταίει η κυβέρνηση γι’ αυτό, αν δηλαδή οι Βούλγαροι άρχισαν να συνεργάζονται σε τέτοια βρομοδουλειά με τα μεμέτια του ισλαμοφασίστα γιαλαντζί σουλτάνου; Όχι.

Φταίει όμως γιατί δεν κάνει αυτό που πρέπει για να το αντιμετωπίσει. Αν χρειαστεί, να κάνει και μερική επιστράτευση, να κλείσει κάθε πέρασμα, να ασκηθεί η απαραίτητη βία για την προάσπιση των συνόρων της χώρας, να τους μεταφέρει όλους όσοι πέρασαν σε απομονωμένα νησιά, Γυάρος και Μακρόνησος είναι μπερκέτι για τη δουλειά, και να σπάσει τον μαγνήτη των παροχών. Πώς θα φτιάξουν, λέει, τις εγκαταστάσεις; Πώς; Οπως τις φτιάξανε στο Κιλκίς, στη Μυτιλήνη, παντού. Ο Στρατός μπορεί. Το Π.Ν. έχει υδροφόρες να τους πηγαίνει νερό, ο Στρατός καζάνια για το συσσίτιο και θα δείτε πόσο γρήγορα θα θέλουν να πάνε συνοδεία στο αεροδρόμιο για να φύγουν. Το χρήμα και η ενέργεια που ξοδεύονται για να στηθούν τσαντιρομαχαλάδες εποικισμού σε όλη την Ελλάδα αρκούν, αν επικεντρωθούν σε δύο απομονωμένα νησιά, και μετά θα δούμε αν θα έρχονται. Και στη γραμμή των συνόρων να μην περνά ρουθούνι. Δεν σας φτάνει το προσωπικό για να γίνει ανάσχεση στο νέο κύμα από τα βόρεια; Επιστρατεύστε 10.000 και στείλτε τους. Γι’ αυτό υπάρχει ο Στρατός.

Όχι μόνο για να κονομάνε μίζες οι υπουργοί της Πασοκάρας. Βάλτε τους Έλληνες να φυλάξουν την Ελλάδα. Προσφέρομαι για επιστράτευση. Υπόσχομαι στον τομέα του λόχου μου να μην περάσει ρουθούνι. Δεν ξέρετε τι είναι ικανοί να κάνουν οι Έλληνες υπερασπιζόμενοι το κοινό τους σπίτι, την Ελλάδα. Δείτε κατάματα το πρόβλημα και κυβερνήστε, χωρίς να ακκίζεστε με τους ψυχάκηδες του εθνομηδενισμού. Δεν πάει άλλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πόσο ακριβότερο θα είναι το τραπέζι του Πάσχα;

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι καταναλωτές καθώς το κύμα ακρίβειας και οι διαδοχικές ανατιμήσεις στην πλειονότητα...

More Articles Like This