Κράτος εναντίον Ελληνισμού

Must Read

Έχει ξαναγραφτεί εδώ και πρέπει να ξαναγραφτεί: Οι Έλληνες χρηματοδοτούν με τους φόρους που πληρώνουν τον αφανισμό του έθνους

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, το άρθρο της στήλης τιτλοφορείτο «Ο Ελληνισμός σβήνει στην κοιτίδα του», στο οποίο εξηγείτο τι βλέπουμε στη φωτογραφία νο 1: «Ομάδες Πακιστανών παίζουν κρίκετ και ποδόσφαιρο μπροστά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Πολυτεχνείο και την πλατεία Ομονοίας. Όποιος αναλάβει το ρίσκο να περπατήσει στην περιοχή, είτε πρόκειται για πρωινή ώρα είτε μετά τη δύση του ηλίου, θα διαπιστώσει ότι οι Έλληνες εκεί αποτελούν ισχνή μειοψηφία και η εγκληματικότητα είναι ο νόμος, ενώ ο κανονικός νόμος αποτελεί εξαίρεση. […] Μπροστά από τα όσια και τα ιερά μας, εν μέσω πανδημίας, γίνονται ματς ποδοσφαίρου και κρίκετ από ανέμελους πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες, ενώ την ίδια στιγμή οι Έλληνες υποχρεώνονται να ζουν κλειδαμπαρωμένοι στα σπίτια τους, να στέλνουν SMS ακόμα και όταν πρόκειται να βγάλουν τα σκουπίδια ή να αγοράσουν φάρμακα, και χλευάζονται, καθυβρίζονται και συκοφαντούνται από την ανθελληνική εξουσία, που τους απαγορεύει ακόμα και το ανοίξουν τα μαγαζιά τους και να βγάλουν εισόδημα για να ζήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους».

Πρόκειται για ένα έργο που έχουμε δει και ξαναδεί και ξαναδεί, και το κράτος δεν βαριέται να επαναλαμβάνει: Καταπιέζεται η νομοταγής πλειοψηφία και επιδεικνύεται απεριόριστη ανοχή στις δυναμικές ή/και τις παραβατικές μειοψηφίες. Μπορείς στην Ελλάδα του 2021 να συνωστισθείς σε διαδήλωση υπέρ του δολοφόνου Κουφοντίνα, να κάνεις εξέδρα σε ματς κρίκετ όπου παίζουν Πακιστανοί μπροστά από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, να κάνεις όσες πολιτικές μαζώξεις θέλεις, να πας ποδηλατάδα στην Πάρνηθα ή σε γλέντι στην Ικαρία (αν είσαι ο Μητσοτάκης). Η Αστυνομία θα διαταχθεί να σε σεβαστεί και να σε αφήσει ανενόχλητο. Όμως, αν τολμήσεις να πας με παρέα ή μόνος σε πλατεία και έχεις το θράσος να πιεις καφέ, βλέποντας τα παιδιά σου να κάνουν ποδήλατο, θα σε προστιμάρουν και θα κάνουν νταούλι στο ξύλο όλους όσοι τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το έγκλημα των Τεμπών ως φάρος σωτηρίας μας

Αν μπορεί να υπάρξει κάποια μορφή δικαίωσης των θυμάτων, στο «προμελετημένο» έγκλημα των Τεμπών, αυτή ξεδιπλώνεται σε καθημερινή πια...

More Articles Like This