Μηδενί δίκην δικάσης

Must Read

Εντάξει, το καταλάβαμε

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ακόμα μία φορά το κράτος έπεσε στην παγίδα των κομμουνιστών. Και αναφέρομαι στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, που κόντεψαν να γίνουν χειρότερα από αυτά της Σμύρνης της Ιωνίας. Και καλά αυτοί, τη δουλειά τους κάνουν. Ο κ. Χρυσοχοΐδης πώς έσπευσε αμέσως να κατηγορήσει, ως μη όφειλε, τους αστυνομικούς χωρίς να έχει «διαβάσει» την υπόθεση, δηλαδή να έχει ενημερωθεί πλήρως και υπευθύνως; Πάντα αμελέτητο αυτό το παιδί. Και νομίζουν οι κρατούντες ότι ανεχόμενοι τέτοιες συγκεντρώσεις και αγκαλιάσματα θα γλιτώσουμε ποτέ από τον κορωνοϊό; Και από κοντά και ο «σεισμός, σεισμός, Δημήτρης Βερβεσός», λάβρος κατά των αστυνομικών.

Ξέρετε, εκείνος με το γλεντάκι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου. Είχε μελετήσει άραγε την υπόθεση και ήταν σίγουρος για το ποιος φταίει; Κρίμα. Κάποιοι αρχαίοι έλεγαν «Μηδενί δίκην δικάσης, πριν αμφοίν μύθον ακούσης». Το έχουν ακουστά οι διάφοροι; Ξέρετε, και οι τραυματίες αστυνομικοί φωνάζουν «ΠΟΝΑΩ», αλλά δεν τους ακούει κανείς. Υποκριτές και φαρισαίοι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

H «Θεοπούλα» ψηφίζει Αχτσιόγλου: «Μη μου μιλάς για τον Κασσελάκη, για μένα ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Αλέξης»

Απογοητευμένη δηλώνει από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά το φευγιό του Αλέξη Τσίπρα η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, η οποία έμεινε γνωστή...

More Articles Like This