Ανοίχτε τα τρελάδικα (που μας έχετε κλείσει)

Must Read

Διαβάζω στο newsbreak: Νίκος Θωμαΐδης, καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο ΕΚΠΑ: «Τουλάχιστον ένας μήνας ακόμη σκληρών μέτρων».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Χαράλαμπος Γώγος, καθηγητής Παθολογίας στον Παν. Πατρών: «Από την άλλη εβδομάδα αποκλιμάκωση των μέτρων». Σεισμολόγος Α: «Είναι το παλιό ρήγμα του Τυρνάβου». Σεισμολόγος Β: «Είναι το καινούργιο ρήγμα, που ζήλεψε από το παλιό του Τυρνάβου» (και το ‘λεγε ο Ζαγοραίος: «Φέρτε ούζο του Τυρνάβου, να μεθύσω και να πιω»). Σεισμολόγος Γ: «Το ρήγμα του Τυρνάβου κοίταζε τη Γιαδικιάρογλου, που έβλεπε την Ξανθοπούλου».

Μακριά, από ένα τρανζιστοράκι, ακούγεται η Ελένη Βιτάλη: «Ανοίχτε τα τρελάδικα, να βγει ο κόσμος έξω / την τρέλα πια των γνωστικών δεν γίνεται ν’ αντέξω. / Βαρέθηκα, κουράστηκα και πόνεσα, τα νιάτα μου στη λογική τα ξόδεψα. / Βαρέθηκα, κουράστηκα κι αηδίασα, τα νιάτα μου στη λογική θυσίασα. / Ανοίχτε τα τρελάδικα, να βγει ο κόσμος έξω / να δω αν είναι πιο τρελοί οι μέσα απ’ τους απέξω».

Γρήγορα ανοίχτε τα, ρε, γιατί δεν μας προλαβαίνετε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο «Αττικόν» απαντά στο Καλλιάνο και… δικάζει

Απάντηση κόλαφο δίνει στον Γιάννη Καλλιάνο μια γυναίκα που έχασε τον άνδρα της στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Μεταξύ άλλων, του...

More Articles Like This