27/9/2022

Τα αβγά του φιδιού και οι κλώσες τους

Δημοσίευση:

Οι συλλήψεις των δραστών της απόπειρας ανθρωποκτονίας του νεαρού Αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη προχωρούν. Οι συνήθεις ύποπτοι: χουλιγκάνοι, «αντιεξουσιαστές»

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Κοντά σε αυτούς και το πλήθος της υπόλοιπης μαυροντυμένης κουκουλοφόρας και ροπαλοφορούσας αγέλης των μηδενιστικών ανδράποδων πέρασαν ως εικόνα δυστοπίας μπροστά στα μάτια μας από τις οθόνες. Ένας όχλος μηδενιστών με γοργό βήμα, με τον πισώπλατο τσαμπουκά συλλογικού κτήνους, βγήκε παγανιά. Εις έκαστος στον πάγκο κλαψουρίζει για τα δικαιώματά του μετά τη σύλληψη και ετοιμάζεται η δύσοσμη «αλληλεγγύη», όμως αυτό είναι: χαλασμένες ψυχές, κακοποιοί, με ιδεολογική σύγχυση, και έμπλεοι μίσους για τη γη που πατάνε, την Ιστορία, τους ήρωες, τις αξίες του Έθνους, για τα όργανα της Πολιτείας. Βάνδαλοι, ανθέλληνες, εχθροί του πολιτισμού. Βάρβαροι.

Δίπλα σε αυτούς βάλτε άλλες δύο αγέλες. Αυτή που τα μέλη της σταμάτησαν έναν πολίτη και βεβήλωσαν την εικόνα της Παναγίας, τη χλεύασαν, βλαστήμησαν, προπηλάκισαν τον πολίτη. Απέναντί τους, η εικόνα του πολίτη, με τα άσπρα μαλλιά και γένια, που μάζευε με καρτερική ευλάβεια τα κομμάτια της εικόνας, τα οποία η αγέλη των διεστραμμένων αριστερών μπαμπουίνων, αλληλέγγυοι του Κουφοντίνα, τι άλλο, εξακολουθούσαν να κλοτσούν, να ποδοπατούν. Κι ένα μέρος αυτών, φάτσες αγελαίων τραμπούκων, κοιτούσε, χωρίς ούτε ένας ούτε μία από δαύτους να πει «ρε σεις, τι κάνετε στον άνθρωπο; Σεβαστείτε αυτό που πιστεύει». Θα τολμούσαν να κάνουν τις ίδιες ολοκληρωτικές, φασιστικές σε κόκκινο και μαύρο, αθλιότητες σε τζαμί ή κατά μουσουλμάνων, να του σκίσουν το Κοράνι; Όχι, βέβαια. Είναι αναθρεμμένοι «τυφεκιοφόροι του εχθρού», χρήσιμοι ηλίθιοι των τζιχαντιστών, του Ερντογάν και του τουρκικού ισλαμοφασισμού, των δουλεμπόρων. Έχουν μπολιαστεί να μη στρέφονται κατά των αφεντικών και χρηματοδοτών. Έχουν μάθει να μισούν μόνο ό,τι συγκροτεί τον Ελληνικό Τρόπο.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Όταν η άνευ ορίων ελευθερία υπονομεύει την ταυτότητα

Είναι οι ίδιοι που πάνε και κοπρίζουν τις ιδεοληψίες τους πάνω σε τοίχους εκκλησιών, έχουν κάνει, θυμίζω, και ντροπιαστικά ντου σε ναούς την ώρα της Θείας Λειτουργίας. Και αθωώθηκαν! Έχει και πιο κάτω; Έχει. Η χαβούζα του μηδενισμού δεν έχει πάτο. Αναμείνατε «παρεμβάσεις» σε κηδείες, μνημόσυνα και βαφτίσια. Το δε κωμικοτραγικό είναι πως αυτός ο αγράμματος και ψυχικά άρρωστος συρφετός διατείνεται πως είναι «προοδευτικός» υπέρ της ελευθερίας και όλοι εμείς είμαστε «ακροδεξιοί», «φασίστες» και τα γνωστά. Βάλτε δίπλα σε αυτές και την τρίτη αγέλη των φεμιναζί, που παραβιάζοντας, όπως όλη η αριστερίλα, την καραντίνα μαζεύτηκαν να δώσουν παράσταση μισελληνικής υστερίας. Η αισθητική και μόνον και το βαρεμένο του πράγματος θα οδηγούσαν ακόμα και τον Δία, τους Βάκχους, τους Σειληνούς και τον Πρίαπο σε μόνιμη αφλογιστία και στον μοναχισμό. Θα μπορούσε, βεβαίως, να χρησιμοποιηθεί και σε διαφήμιση για ψειρόσκονη στο ΠΡΙΝ, αλλά να βρεθούν κανονικοί άνθρωποι για το ΜΕΤΑ. Ο Αίας, πάντως, ρίχνει μόνο νερό, όχι σαμπουάν.

Πού όμως φυτρώσανε και ανατραφήκανε όλα αυτά τα κοκκινόμαυρα φασισταριά, αυτοί και αυτές, νέοι άνθρωποι, που ξερνούν τόσο μίσος και χυδαιότητα για όλα όσα απαρτίζουν την Ελλάδα, για τα δικαιώματα των συνανθρώπων τους, για τους δημόσιους χώρους, τα πανεπιστήμια; Ποιος τους έμαθε να καταστρέφουν, να φτύνουν, να σκίζουν τις άγιες εικόνες; Ποιος τους έμαθε να ορμούν σαν αγέλες λύκων κατά ενός (1) ανθρώπου, μόνου, γιατί απλά κρατάει μια εικόνα της Παναγίας, γιατί είναι αστυνομικός, γιατί απλά δεν πιστεύει τις βαρεμένες μαλακίες τους; Ποιος τους έμαθε να καίνε τη Σημαία που σκεπάζει τους πεσόντες ήρωές μας, τους μεγάλους ποιητές μας; Ποιος τους έμαθε να λερώνουν τα αγάλματα των ηρώων μας, των φιλοσόφων μας; Ποιος τους πότισε τόσο βαθύ, άρρωστο μίσος και βαρβαρότητα, που μετατρέπουν τους δημόσιους χώρους, τα Πανεπιστήμια, τους δρόμους, στο πέρασμά τους, σε σκουπιδαριό, χώρους καταστροφής, λες και πέρασαν μεθυσμένοι Βησιγότθοι ή τάγματα γενιτσάρων;

Δημοφιλείς ειδήσεις  Διαβρωμένη Δικαιοσύνη

Λοιπόν, αδέρφια, το μίσος για την Ελλάδα τούς το πότισαν αυτοί που εσύ πληρώνεις με τους φόρους σου, επίορκοι δάσκαλοι και καθηγητές. Αυτοί που πήγαιναν το 2008 τους μαθητές τους, σαν εκδρομή, να πετάξουν πέτρες στους «μπάτσους».

Αριστεροί που τυπικώς ορκίστηκαν στο Σύνταγμα και στους Νόμους της Πατρίδας και νοερώς πλέξανε τα δάχτυλά τους πίσω από την πλάτη τους και στην πραγματικότητα ώμοσαν στις τρίχες από το μούσι του Μαρξ ή της μασχάλης του Μπακούνιν. Προδότες που ξεσκίζουν κάθε μέρα της ζωής τους το Σύνταγμα, το άρθρο 16, και μόνο «εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση» δεν προσφέρουν στα παιδιά σου. Εξόδοις σου, κορόιδο Ελληνα και Ελληνίδα, μαθαίνουν τα παιδιά σου να μισούν την Ελλάδα, το Έθνος, τη Σημαία και τις αξίες του, το κράτος, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων σου, τα μνημεία, τη δημόσια περιουσία. Με τους φόρους σου χρηματοδοτείς την αυτοκαταστροφή σου. Αριστερές δημοσιοϋπαλληλικές κλώσες, τις ταΐζεις και κλωσούν τα αβγά του αληθινού φιδιού, του ανθελληνικού μηδενισμού και γεννούν αυτούς που βλέπεις: βάρβαρους εχθρούς της Ελλάδας και του πολιτισμού, εχθρούς της δημοκρατίας και της Ελευθερίας.

Ποια είναι, λοιπόν, η λύση; Η εκπαίδευση, από το Νηπιαγωγείο ως τα μεταπτυχιακά, να κλείσει και αφού ξεβρομίσει από τους μηδενιστές γενίτσαρους να επαναθεμελιωθεί. Όλοι σε διαθεσιμότητα, αξιολόγηση και να απολυθούν όλοι οι επίορκοι, που σαν ζιζάνια πνίγουν τους ευόρκως τελούντες το καθήκον τους, και δεν είναι λίγοι, αλλά υποφέρουν από το σκουπιδαριό. Έχουν δικαίωμα δάσκαλοι και καθηγητές ως πολίτες να πιστεύουν ό,τι θέλουν; Φυσικά.

Όταν όμως υπηρετούν τη Δημόσια Εκπαίδευση και τους πληρώνει το κράτος, δηλαδή ο ελληνικός λαός, δεν έχουν το δικαίωμα να διδάσκουν μίσος για την ταυτότητα του λαού, τον πολιτισμό μας, και να ανατρέφουν βάνδαλους και τραμπούκους εχθρούς της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της Ελλάδας. Θα ελέγξουμε τα φρονήματά τους; Θα ελέγξουμε την πίστη στον όρκο τους στο δημόσιο συμφέρον. Οι επίορκοι, αυτοί οι Απόστολοι του Μαρασμού, που ανέθρεψαν τον μαυροντυμένο στρατό της παρακμής, κλοτσηδόν εκτός της δημόσιας και ιδιωτικής Παιδείας, όπου τις βασικές κατευθύνσεις και τον σκοπό της διδακτέας ύλης τη δίνει το κράτος. Η παιδεία οφείλει να ανατρέφει Ελληνες, φιλόνομους πολίτες, όχι εχθρούς του εαυτού της! Η σχιζοφρένεια της χρηματοδότησης της αυτοκτονίας μας και της εργοδότησης ανθέλληνων κόκκινων φασιστών πρέπει να τελειώσει. Και αυτό θα κάνουμε. Είναι προϋπόθεση αναγέννησης και ελάχιστος φόρος τιμής στους Δάσκαλους και Καθηγητές μας, π.χ., τον Νικόλαο Ζωγράφο στο ΣΤ’ Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, τον κ. Γιαννακό στο Γυμνάσιο Αρρένων Κορυδαλλού, που με γλίσχρα αμοιβή μάς έμαθαν καλά ελληνικά, φιλοτιμία, σεβασμό στον εαυτό μας και στους άλλους, φιλοπατρία, ελευθεροφροσύνη και εργατικότητα. Τίμησαν τον όρκο τους και ποτέ δεν μάθαμε τι ψήφιζαν. Έτσι πρέπει.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο πλανήτης έχει βάλει το... πιστόλι στον κρόταφο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

(Αντι)μεταναστευτικό!

Ο Τσίπρας προτού εκλεγεί πρωθυπουργός είχε δηλώσει, το 2012, στο παγκοσμίως έγκριτο γαλλικό περιοδικό...

Ο πλανήτης έχει βάλει το… πιστόλι στον κρόταφο

Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για μία από τις κρισιμότερες «στροφές» στην παγκόσμια Ιστορία από την εποχή...

Όταν η άνευ ορίων ελευθερία υπονομεύει την ταυτότητα

Kατά βάση ο λαϊκισμός φαίνεται ότι είναι το όνομα που δίδει η άρχουσα τάξη...

Διαβρωμένη Δικαιοσύνη

Αν αυτοί οι ξένοι που μας φόρεσαν τον μνημονιακό κορσέ για να μας «εξανθρωπίσουν»,...

Ο Καβάφης σχολιάζει τα ταξίδια μας

Αρκετοί ταξιδεύουν νοερά στη Ρώμη για να χαρούν με τη χαρά των Ιταλών που...

Η ιδεολογία της συλλογικής επιβίωσης

Αμέσως μετά την άχρωμη ομιλία του Ελληνα πρωθυπουργού και τη γεμάτη μίσος ομιλία του...

Τα έθνη έχουν αξιοπρέπεια!

Θα θέλαμε πολύ να γράψουμε ότι μείναμε απολύτως ικανοποιημένοι από την ομιλία του πρωθυπουργού...

Το ποίημα του «πλανητάρχη»

Η Μούσα είδε το βίντεο με τον Μπάιντεν να μιλά για σχέση με 12χρονη...

Μια ματιά για την Ελλάδα από την Τουρκία

Στην Τουρκία υπάρχουν πρόσωπα, επιστήμονες, δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες που δεν έχουν φορέσει τα παραμορφωτικά...

Η φθορά είναι μεγαλύτερη από το άλμα!

Ο πρωθυπουργός περιοδεύει σε ραδιοφωνικές εκπομπές λαϊκών διασκεδαστών επειδή οι Αμερικανοί σύμβουλοι επικοινωνίας του...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νομιμοποιούνται 1.200.000 οικόπεδα με δασωμένους αγρούς

Ποιοι μπορούν να τεκμηριώσουν εμπράγματο δικαίωμα και σε ποιες περιπτώσεις το Δημόσιο δεν πρόκειται να προβάλει καμία διεκδίκηση

Σεισμός στο Κρεμλίνο από την αποκάλυψη του Νίκου Ευαγγελάτου

Η Ευρώπη βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό έπειτα από τα...

Ζει στο αυτοκίνητο με τον 93χρονο πατέρα της εδώ και 8 μήνες: «Δεν είναι ανθρώπινο αυτό»

Άστεγοι έχουν μείνει από τον περασμένο Φεβρουάριο μια 50χρονη...

Αυτό είναι το παλικάρι που διαμελίστηκε σε ρομποτικό κάδο σκουπιδιών – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Τον περασμένο Μάϊο η τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης «πάγωσε» στο άκουσμα...

Μεγάλη απάτη η επιστροφή των νοικοκυριών στη θέρμανση με πετρέλαιο

Οποια μορφή ενέργειας και να επιλεγεί, η δαπάνη θα είναι υψηλότερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ