Επιτέλους ζήσαμε

Must Read

Την περασμένη Πέμπτη επιτέλους ζήσαμε! Την περασμένη Πέμπτη οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας διώξανε τα σύννεφα του ζόφου πάνω από την πατρίδα μας.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Επί περίπου μία ώρα, τα άλκιμα νιάτα της Ελλάδος, με την παρέλασή τους στην Αθήνα, έστειλαν στα αζήτητα την καρμιριά της καθημερινότητάς μας. Αγνοήσαμε τους κουκουλοφόρους γιαλαντζί επαναστάτες και τους ΛΟΑΤΚΙ με τα προβλήματά τους. Ξεχάσαμε τα παιχνίδια με τα εμβόλια, τις μάσκες, τα τεστ και τους ειδικούς. Ο ουρανός έγινε καταγάλανος και έστειλε μηνύματα αισιοδοξίας μέσα από τα λόγια των αετών μας.

Μας βροντοφώναξαν ότι η Ελλάδα είναι εδώ. Ότι οι Έλληνες είναι εδώ. Ότι Ελλάδα δεν μπορεί να είναι και δεν είναι μια παρέα επαγγελματιών ταραξιών και εθνομηδενιστών. Αλλά πόσο άραγε κρατάει η ευτυχία;

Αμέσως μετά την παρέλαση, να το δελτίο ειδήσεων και να οι τρομολοιμωξιόλογοι, ξινοί ξινοί, τον χαβά τους να μοιράζουν κηδειόχαρτα. Φτάνει πια, ρε. Άντε, γιατί, όπως μας «έφτιαξε» ο Φλώρος, έτοιμοι είμαστε να ανεβούμε στα βουνά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρήνος στην κηδεία του 34χρονου που αυτοκτόνησε από τον Λευκό Πύργο – Σπαρακτικό το «αντίο» των συγγενών του

Δύσκολη ήταν η σημερινή μέρα που ξημέρωσε για την οικογένεια του 34χρονου Αντώνη ο οποίος την περασμένη Δευτέρα έβαλε...

More Articles Like This