Συμπολίτης ΥΠΕΧΩΔΕ και φανέλες

Must Read

– Συμπολίτη μου, κ. ΥΠΕΧΩΔΕ, υπάρχει ένα πραγματάκι που, καθότι μάλλον δεν το έχεις δει, σ’ το περιγράφω όσο πιο καλά μπορώ. Μοιάζει με τρένο, αλλά τρένο δεν είναι.

Από τον Χρήστο Μπολώση

Περπατάει κάτω από τη γη, ωσάν γαιοσκώληξ (σκουληκαντέρα), αλλά γαιοσκώληξ δεν είναι. Μέσα σ’ αυτό το πραγματάκι μπαίνουν καθημερινώς χιλιάδες μουζίκοι, που κατεβαίνουν από τις στέπες για να πάνε στις δουλειές τους (όσοι δουλεύουν ακόμα), αφού τους έχει επιτρέψει ο συμπολίτης Χαρδαλιάς να μετακινηθούν.

Ε, μπες μια φορά μέσα σ’ αυτό το έρμο –μετρό το λένε, ρε συμπολίτη μας, να δεις πώς ταξιδεύουν οι υπήκοοί σου, μπας και τους λυπηθείς κομματάκι, που είναι σαν τον παστό υγράλατο μπακαλιάρο που φάγαμε προ ημερών.

– Και ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τον ΠΑΟΚ, παρουσίασε φανέλα με θέμα την Επανάσταση του 1821. Άντε σιγά σιγά να ξυπνάνε και οι υπόλοιποι. Αφού οι αρμόδιοι είναι δυσκοίλιοι σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα, ας μπουν μπροστάρηδες οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι. Νομίζω ότι πιο υπεύθυνοι είναι αυτοί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η στιγμή που ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη»

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την στιγμή κατά την οποία ξεκινά η επίθεση των χούλιγκαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ έξω...

More Articles Like This