Εγώ να ‘μαι καλά

Must Read

Προχθές στη συζήτηση στη Βουλή, σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, για την πανδημία, ο κ. πρωθυπουργός εκστόμισε, και μάλιστα χαμογελώντας, το φοβερό:

  • Χρήστος Μπολώσης

«Τι θέλατε; Να πάρω το ρωσικό εμβόλιο και να πέσει η κυβέρνησή μου; Αυτό περιμένετε, κ. Τσίπρα;». Αυτό μπορεί να μεταφραστεί και ως εξής: «Τι θέλετε; Να πάρω το εμβόλιο με μεγάλες πιθανότητες να σωθεί ο κοσμάκης και εγώ να χάσω τη θεσάρα μου;». Ακόμα και «εγώ να ‘μαι καλά κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά». Σε κάθε σοβαρό κράτος μια τέτοια δήλωση θα είχε προκαλέσει σεισμό. Εδώ απλώς προκάλεσε τον γέλωτα όλων των παριστάμενων βουλευτών, οι οποίοι έτσι αναγνώρισαν ότι έχουμε χιουμορίστα πρωθυπουργό.

Από την άλλη, όμως, μπορεί αυτή η συμπεριφορά αλλά και οι αντιδράσεις που σημειώθηκαν, να είναι και απολύτως ενδεικτικές του πώς αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί μας την ευθύνη που έχουν απέναντι στο πόπολο. Βέβαια υπάρχει πάντα και το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο να μην καταλάβαμε καλά, καθόσον ολίγον χοντροκέφαλοι. Πάντως το ρωσικό δεν το πήραμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This