Μπαταρίες

Must Read

Για, ρε παλικάρια του γκουβέρνου, ακούστε μια ιστορία γιομάτη πόνο, δάκρυα και, προς το παρόν τουλάχιστον, όχι αίμα.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Από τον Μάρτιο του 2020 έως σήμερα συμπληρώσαμε αισίως μόνον εμείς σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο συνολικώς εννιά μήνες σκληρή και αναποτελεσματική καραντίνα και βλέπουμε, με τα μυαλά που κουβαλάνε οι κυβερνώντες. Κλεισμένοι στο σπίτι εμείς και το αυτοκίνητο κλεισμένο στο πάρκινγκ. Πας να το βάλεις μπροστά και δεν παίρνει, που μακάρι να απευθύνει διάγγελμα ο κ. πρωθυπουργός.

Διότι σου λέει το μηχάνημα: «Με κυκλοφοράς, κύριε;» «Όχι». «Γιατί;» «Διότι έτσι γουστάρει το επιτελικό κράτος». «Α, έτσι; Ξηγήσου τώρα ένα κατοστάρικο για καινούργια μπαταρία, διότι η παλαιά ‘πόθανε». Αυτά σου ξηγιέται όμορφα κι ωραία το Ι.Χ. και εσύ βρίζεις σαν τον Βερέμη και ρίχνεις φάσκελα προς όλας τας κατευθύνσεις, με την ελπίδα ότι θα φτάσουν και στον πραγματικό αποδέκτη. Διότι έλα δω, ρε Χαρδαλιά, μπας και αισθάνεσαι λιγάκι υπεύθυνος; Εσείς, συμπολίτες μου; Από μπαταρία καλά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγνατία Οδός: Παραχωρείται σε ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ & Egis για 35 χρόνια – Αυξήσεις 120% στα διόδια!

Ακριβαίνουν οι τιμές στα διόδια της Εγνατίας Οδού, επιβαρύνοντας την τσέπη των συμπολιτών μας έως και 120%, την ίδια...

More Articles Like This