Δευτέρα 10/5/2021

Απορώ που απορείτε!

Οι τρεις λέξεις του τίτλου αφορούν την ευχάριστη έκπληξη ενός πρωθυπουργού που κάνει όσα σκέφτεται και ψηφίζεται γι’ αυτά!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Αριστοτελία Πελώνη είναι κυβερνητική εκπρόσωπος. Μισθοδοτείται από την κυβέρνηση -ως προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη– για να την εκπροσωπεί. Και επειδή η Ελλάς, ως γνωστόν, είναι η πατρίδα των καλόπιστων ανθρώπων, ουδείς αμφισβητεί ότι η κυρία Πελώνη εκπροσωπεί γνήσια και αυθεντικά και το υπουργικό συμβούλιο αλλά και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε;

Ορισμένοι -αφελείς- νομίζουν ότι πρόκειται να φέρουν σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη υπενθυμίζοντας την πείσμονα, συστηματική και σφοδρή επίθεση της νυν κυβερνητικής εκπροσώπου σε όλα όσα πιστεύουν και αγαπούν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας.

Για παράδειγμα, υπάρχει σε μερικούς η αυταπάτη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυρία Πελώνη θα στενοχωρηθούν, θα καταπιούν τη γλώσσα τους, δεν θα έχουν τι να πουν, θα κοκκινίσουν από ντροπή οι παρειές τους, θα φτάσουν σε σημείο απελπισίας, ώστε να σκεφτούν ακόμα και το ενδεχόμενο της παραιτήσεως, εάν υπενθυμιστεί στο κοινό και στον κόσμο ότι η κυρία Πελώνη ήταν φανατική οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ και αναρτούσε στο twitter αριστερίστικες «εξυπνάδες», όπως οι ακόλουθες: «Η Oρθοδοξία είναι αναπόσπαστο τμήμα της ελληνικής ταυτότητας, λέει ο Σαμαράς. Ελλάς Ελλήνων χριστιανών… Καλωσήρθατε στο παρελθόν» (26/4/2012). «Αυτό το “proud to be greek” από την αρχή δεν μου άρεσε… Εκτός από κακόγουστο, απεδείχθη και επικίνδυνο. Προσωπικά ντρέπομαι» (7/5/2012). «Το εκλογικό αποτέλεσμα αποδεικνύει ότι οι Ελληνες ψηφίζουν με τον ίδιο τρόπο που πηγαίνουν στα μπ@#ρδέλα: χωρίς προφυλακτικό…» (7/5/2012).

Το πρόβλημα με αυτές τις αναρτήσεις δεν το έχουν οι κυβερνητικοί. Αυτοί, βρέξει χιονίσει, η μισθουλάρα τους θα «μοσχομυρίσει». Το πρόβλημα το έχει ο λαός, που ψήφισε να υπερασπιστούν την πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια άτομα που όχι μόνο δεν δίνουν δεκάρα για αυτές τις ιδέες και τις αξίες, αλλά τις χλευάζουν και τις πολεμούν· όπου βρεθούν και όπου σταθούν.

Η Αριστοτελία Πελώνη πρέπει να συνεχίσει να εκπροσωπεί την κυβέρνηση και να θυμίζει σε όλους την ιδεολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ