Αναδρομές

Must Read

Θυμόμαστε οι παλιότεροι τη χονδροειδή προπαγάνδα της μακαρίτισσας Σοβιετίας

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Τις γιγαντοαφίσες και τα ντοκιμαντέρ που έδειχναν τον πατερούλη Στάλιν να χαϊδεύει τα ξανθά κεφαλάκια πιτσιρικάδων, ενώ μπορεί πριν από λίγο να είχε ξεκολλήσει από τους ώμους τους τα κεφαλάκια των γονιών τους ή να τους είχε στείλει για παραθερισμό μακράς διαρκείας στο γνωστό κέντρο χειμερινού τουρισμού «Σιβηρία». Ή, ακόμα, απέραντα χωράφια με στάρι και ηλίανθους, όπου δούλευαν τραγουδώντας ευτυχισμένοι και γελαστοί αγρότες, που μακάρι να έβλεπαν ένα κιλό αλεύρι ή μια χούφτα ηλιόσπορο απ’ αυτά τα χωράφια.

Κάτι ανάλογο βλέπουμε και τώρα.

Ο πρωθυπουργός κάνει ξεστήθωτος εμβόλιο για να μας δώσει θάρρος ή αγοράζει self test (οι κάμερες πάντα, παντού και όλως τυχαίως παρούσες), που, αν και η χρήση τους είναι ιατρική πράξη, θα τα κάνουμε… μόνοι μας, λες και είναι τεστ εγκυμοσύνης, ή πηγαίνει για ουζάκι στην Ικαρία ή για τένις στον ΟΑΑ (διαγράφονται 11 λέξεις). Άρα, όλα καλά, συμπολίτες μου.

Τι στον κόρακα γκρινιάζετε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δίκη για τον Ιάσονα: Ευθύνες στον 23χρονο ρίχνουν οι αστυνομικοί – Οργή των συγγενών

Μετά από τρεις αναβολές και τρία χρόνια μετά το τρομερό δυστύχημα όπου ο 23χρονος Ιάσονας Λαλαούνης έχασε τη ζωή...

More Articles Like This