Προτάσεις για το Πάσχα – 1

Must Read

Βλέπω ότι ζορίζονται η κυβέρνηση και ο Αρχιεπίσκοπος για τον τρόπο που θα επιτρέψουν στη θρησκευτική μειονότητα των ορθόδοξων χριστιανών να γιορτάσει το Πάσχα

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η κρατούσα στην Ελλάδα θρησκεία του Ισλάμ είναι ελεύθερη και… ραμαζανάρει. Οι ΓεραπετρίτηςΣκέρτσος καταστρώνουν επιτελικά σχέδια (επιτελικό κράτος γαρ), ενώ οι ιδέες πέφτουν στο τραπέζι σαν το χαλάζι. Σκέφτηκα λοιπόν να βάλω κι εγώ πλάτη, μια και τους βλέπω λίγο δυσκοίλιους.

Προτείνω λοιπόν, συμπολίτες μου, όλη η Μεγάλη Εβδομάδα να συμπτυχθεί σε μία ημέρα, και αυτή θα είναι η Μεγάλη Πέμπτη. Η λειτουργία να γίνει 3 με 5 το απόγευμα. Η λειτουργία κάθε ημέρας θα συμπτυχθεί σε 20 λεπτά. Έχουμε λοιπόν Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη, Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή: 5 ημέρες x 20 λεπτά εκάστη = 1 ώρα και 40 λεπτά + 20 λεπτά οι καθυστερήσεις, έχουμε σύνολο 2 ώρες. Αντί επιταφίων, να στολιστούν επιταφιάκια – μπονσάι, και η περιφορά τους να γίνει στο Ιερό των ναών.

Αύριο η συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Συγνώμη από το παιδί, ήμουν παράδειγμα προς αποφυγή», λέει από τη φυλακή ο τράπερ που έδειρε 22χρονο

Μετανιωμένος για την συμπεριφορά του στο παρελθόν εμφανίστηκε μέσα από την φυλακή ο 25χρονος τράπερ ο οποίος τον περασμένο...

More Articles Like This