Η Ντόρα δεν αμάρτησε

Must Read

Όχι! Χίλιες φορές όχι! Η Ντόρα δεν αμάρτησε! Η κυρία Ντόρα δεν έκανε κυβίστηση, όπως διάβασα στις «Λεπτομέρειες» της «δημοκρατίας».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Εμείς κάναμε κυβίστηση, που δεν καταλαβαίνουμε την τύφλα μας. Εμείς που είμαστε ανίκανοι να πιάσουμε το ασύλληπτο σπίρτο του πνεύματος της κυρίας Ντόρας. Μα, τέλος πάντων, τίποτα να μην καταλαβαίνουμε; Ντιπ τούβλα είμαστε, ρε χαμένοι, που έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν; Αστεία το είπε η γυναίκα ότι το Πάσχα θα πάει στα Χανιά ο κόσμος να χαλάσει, βρέξει, χιονίσει. Αστεία για να γελάσουμε. Τώρα, αν εμείς δεν καταλαβαίνουμε και δεν έχουμε αίσθηση του ντόρειου χιούμορ, κακό του κεφαλιού μας.

Πάντως, παρακαλώ τους αγαπητούς Χανιώτες να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και αν τη δουν κατά ‘κει το Πάσχα, να βάλουν τα γέλια, διότι θα πρόκειται για αστείο. Και μην ξεχάσουν να ενημερώσουν κι εμάς να γελάσουμε κομματάκι. Και επιτέλους δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχώς γκρινιάζουμε. Έχουμε έναν ανέμελο πρωθυπουργό, με μία χιουμορίστα αδελφή, κι εμείς είμαστε όλο χολή και όξος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μακελειό στη Μόσχα: Το Ισλαμικό Κράτος επιβεβαίωσε τη σύλληψη τεσσάρων τζιχαντιστών που διενήργησαν την τρομοκρατική επίθεση

Μία μόλις ημέρα μετά τις ρωσικές καταγγελίες για «σχέσεις» των δραστών της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης στο Crocus City Hall...

More Articles Like This