Πες μου πού πουλάν’ σανό…

Must Read

Για να δούμε, ρε συμπολίτες μου. Από αμνημονεύτων μηνών και βάλε ο πολυχρονεμένος μας… Μωυσής είχε εξαγγείλει ότι ο τουρισμός θα ανοίξει στις 15 Μαΐου. Τώρα πού το ‘ξερε, ποιος του το ‘πε, ένας Θεός ξέρει. Ίσως είναι και προφήτης.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Να δούμε τώρα τι έχουμε: Ξεκινήσαμε από τον Νοέμβριο ένα αδικαιολόγητο, σκληρότατο και χωρίς κάποιο ουσιαστικό όφελος λοκντάουν, το οποίο κρατάει έως σήμερα. Και ξαφνικά, ω του θαύματος, άρχισαν τα πράγματα να φτιάχνουν, παρά τα αυξημένα κρούσματα και τους διασωληνωμένους, όπως είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Και ανοίγει η εστίαση, τα σχολεία και γενικώς όλα εκείνα που έως χθες ήταν κίνδυνος θάνατος. Γιατί; Μα, επειδή ανοίγει ο προαναγγελθείς (βρέξει χιονίσει) τουρισμός. Εδώ και μήνες μεγάλος, ξένος τουριστικός οργανισμός κλείνει αβέρτα δωμάτια σε ξενοδοχεία των νησιών μας. Πού το ήξερε αυτός;

Αυτοί φαίνεται ότι όλα τα ξέρουν. Μόνο εσείς, ρε ψεκασμένοι, τα αγνοείτε. Κάπου μακριά ακούγεται ο Μητροπάνος: «Πες μου πού πουλάν’ σανό…» ή κάπως έτσι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Να βγάλουν τη στολή οι αστυνομικοί…»: Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής

Καταπέλτης για τους αστυνομικούς του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που δεν προστάτευσαν το παιδί του

More Articles Like This