Καλή Ανάσταση

Must Read

Διάβασα και μελαγχόλησα: «Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να αναγνωρίσει επίσημα τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, κόρη του μεγαλοδικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν, με αρμενική καταγωγή, αγωνιζόταν επί σειρά ετών γι’ αυτή την αναγνώριση, χρησιμοποιώντας, όπως είχε δηλώσει, όλες τις επαφές της στον Λευκό Οίκο.

«Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε» έγραψε η Κιμ. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες καλλιτέχνες αγωνίζονται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου όπως η Κιμ; Φοβάμαι ότι ούτε και οι έλκοντες την καταγωγή από τον Πόντο δεν ασχολούνται. Εδώ κοτζάμ δήμαρχος Αθηναίων και αρνήθηκε τη χρηματοδότηση εκδόσεως σχετικού βιβλίου. Υπήρχε κάποια εποχή που λέγαμε «Η Ελλάς Ανέστη» και το εννοούσαμε. Πέρασαν τα χρόνια και ξαναπεράσαμε στο «Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών». Ας ελπίσουμε ότι -έστω και τώρα- ο Χριστός που θα αναστηθεί θα παρασύρει στην Ανάσταση και την Ελλάδα μας. Καλή Ανάσταση, Έλληνες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ν. Δένδιας: Συνολικά 2 δισ. ευρώ έχουν δεσμευθεί για τον αντιαεροπορικό και τον anti-drone θόλο

Η δημιουργία δύο θόλων, ενός αντιαεροπορικού και ενός anti-drone, αποτελούν προτεραιότητα για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με τον...

More Articles Like This