Παρασκευή 18/6/2021

Καλή Ανάσταση

Διάβασα και μελαγχόλησα: «Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να αναγνωρίσει επίσημα τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, κόρη του μεγαλοδικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν, με αρμενική καταγωγή, αγωνιζόταν επί σειρά ετών γι’ αυτή την αναγνώριση, χρησιμοποιώντας, όπως είχε δηλώσει, όλες τις επαφές της στον Λευκό Οίκο.

«Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου. Επιτέλους, αυτή η μέρα ήρθε» έγραψε η Κιμ. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες καλλιτέχνες αγωνίζονται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου όπως η Κιμ; Φοβάμαι ότι ούτε και οι έλκοντες την καταγωγή από τον Πόντο δεν ασχολούνται. Εδώ κοτζάμ δήμαρχος Αθηναίων και αρνήθηκε τη χρηματοδότηση εκδόσεως σχετικού βιβλίου. Υπήρχε κάποια εποχή που λέγαμε «Η Ελλάς Ανέστη» και το εννοούσαμε. Πέρασαν τα χρόνια και ξαναπεράσαμε στο «Προσδοκώ Ανάσταση Νεκρών». Ας ελπίσουμε ότι -έστω και τώρα- ο Χριστός που θα αναστηθεί θα παρασύρει στην Ανάσταση και την Ελλάδα μας. Καλή Ανάσταση, Έλληνες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ