Παλαβός προς μη παλαβό

Must Read

Πόσες φορές το έχουμε πει ότι η λογική των συμψηφισμών είναι απαράδεκτη; Προχθές ο κ. Άδωνις εμφανίστηκε στο Open.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αρχικώς και κατά την προσφιλή τακτική της κυβερνήσεως άρχισε να βρίζει όποιον έχει αντίθετη γνώμη, ενώ χαρακτήρισε «παλαβό» όποιον τυχόν θα ήθελε να μηνύσει τους… αλάνθαστους λοιμωξιολόγους, και γι’ αυτό ψήφισαν το απαράδεκτο άρθρο 4. Όταν ο δημοσιογράφος κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι αυτό, δηλαδή το ακαταδίωκτο, δεν είναι και τόσο σόι, εισέπραξε την εξής απάντηση: «Ξέρετε πόσα ακαταδίωκτα ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ;» Είσαι καλά, ρε άνθρωπέ μου; Με κίνδυνο να με χαρακτηρίσεις «παλαβό» εσύ ο μη παλαβός, σου λέω -και θα πρέπει κάποτε να το καταλάβετε- ότι ο κόσμος δεν σας ψήφισε για να κάνετε ό,τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για να διορθώσετε τα στραβά (και είναι πολλά, πανάθεμά τα) του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, αυτό είναι το σφάλμα σας.

Θεωρείτε εαυτούς συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ και κάνετε τις ίδιες μαγκουφιές. Ρε, συνέλθετε πια.

Χρόνια πολλά στους παλαβούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διεθνής Ημέρα Μνημείων: Δωρεάν η είσοδος σήμερα σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Σήμερα Πέμπτη (18/04) είναι η Διεθνής Ημέρα Μνημείων και έτσι είναι ελεύθερη η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους....

More Articles Like This