Διαιτητές από το Ταμ Τουμ;

Must Read

Η κυβέρνηση και οι… αλάνθαστοι (τρομάρα τους) υπουργοί της δεν μας έχουν συνηθίσει να ακούν απόψεις τρίτων, καθόσον θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο, ενώ απλώς είναι αλαζόνες και ξερόλες.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η «εισαγωγή» ξένων διαιτητών ποδοσφαίρου, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικώς χώρες, πλην μίας δύο εξαιρέσεων. Και παλιότερα είχε αρχίσει τέτοια μόδα και η «ΟΜΑΔΑ» του συγκροτήματος Λαμπράκη έκανε αγώνα να το αποτρέψει, προτείνοντας μάλιστα να φέρουμε και… Κινέζους διαιτητές (ο κ. Μητρόπουλος θα θυμάται τα σκίτσα του).

Τελικά ο μακαρίτης ο Ασλανίδης έβαλε φρένο στο φρούτο. Τώρα το ξαναβλέπουμε, όπως βλέπουμε και τις άθλιες διαιτησίες τους. Ιδίως ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΑΕΚ έχουν πολλά να μας πουν. Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως οι Έλληνες διαιτητές ανέχονται τέτοιον εξευτελισμό. Σε λίγο θα διαιτητεύουν μόνο τοπικά. Βέβαια, φταίνε και αυτοί, διότι δίνουν δικαιώματα και πολλά μάλιστα. Μήπως, όμως, να διορθωθούν είναι πιο εύκολο από το να απαξιώνονται;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριάκος Βελόπουλος: Πρέπει να απολογηθεί και ο Μητσοτάκης για το έγκλημα των Τεμπών

Μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στράτου Φαναρά, προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Metron Analysis, ο Κυριάκος...

More Articles Like This