Πέμπτη 24/6/2021

Διαιτητές από το Ταμ Τουμ;

Η κυβέρνηση και οι… αλάνθαστοι (τρομάρα τους) υπουργοί της δεν μας έχουν συνηθίσει να ακούν απόψεις τρίτων, καθόσον θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο, ενώ απλώς είναι αλαζόνες και ξερόλες.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Εδώ και καιρό έχει αρχίσει η «εισαγωγή» ξένων διαιτητών ποδοσφαίρου, οι περισσότεροι από τους οποίους προέρχονται από υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικώς χώρες, πλην μίας δύο εξαιρέσεων. Και παλιότερα είχε αρχίσει τέτοια μόδα και η «ΟΜΑΔΑ» του συγκροτήματος Λαμπράκη έκανε αγώνα να το αποτρέψει, προτείνοντας μάλιστα να φέρουμε και… Κινέζους διαιτητές (ο κ. Μητρόπουλος θα θυμάται τα σκίτσα του).

Τελικά ο μακαρίτης ο Ασλανίδης έβαλε φρένο στο φρούτο. Τώρα το ξαναβλέπουμε, όπως βλέπουμε και τις άθλιες διαιτησίες τους. Ιδίως ο Παναθηναϊκός αλλά και η ΑΕΚ έχουν πολλά να μας πουν. Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι πως οι Έλληνες διαιτητές ανέχονται τέτοιον εξευτελισμό. Σε λίγο θα διαιτητεύουν μόνο τοπικά. Βέβαια, φταίνε και αυτοί, διότι δίνουν δικαιώματα και πολλά μάλιστα. Μήπως, όμως, να διορθωθούν είναι πιο εύκολο από το να απαξιώνονται;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ