«Εύγε» στη ΠτΔ!

Must Read

Στέλνω δημόσια ένα τεράστιο «Εύγε» στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε περήφανα μπροστά στον φράχτη του Έβρου, το αντιμεταναστευτικό τείχος που έχει δομηθεί από την Ελλάδα ώστε να μας προστατεύσει από τις ορδές των αφροασιατών λαθρομεταναστών που προσπαθούν παράνομα να εισβάλουν στη χώρα μας μέσω της Τουρκίας.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Στην αρχή, όταν είδαμε οι πατριώτες τη συγκεκριμένη φωτογραφία, απορήσαμε γιατί η ΠτΔ μας είναι αριστερών πολιτικών καταβολών, και πολλές φορές έχει εκφράσει διεθνιστική φρασεολογία στον λόγο της, καθώς και παραπλανητικούς όρους όπως ο «νέος πατριωτισμός», που στοχεύει προφανώς στην εκρίζωση εθνικιστικών ιδεωδών, όπως αυτό της συνέχειας του ελληνικού αίματός μας.

Όμως είναι τεράστιο λάθος να βάλλουμε συνεχώς κατά πολιτικών προσώπων, και ιδίως ενός ανθρώπου που φέρει το κύρος του προεδρικού ρόλου. Κάθε φορά που ένα πολιτικό πρόσωπο εκφράζεται με πατριωτική πινελιά πρέπει να επευφημούμε και να στηρίζουμε την υπέρ του έθνους μας ενέργειά του. Αντίστοιχα, όποτε πράττει με διεθνιστικά κίνητρα και εθνομηδενιστικές αντιλήψεις, όπως σε ενέργειες υπέρ της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων και προαγωγής άλλων φυλών πλην της ελληνικής ως των νόμιμων «αντικαταστατών» μας στα εδάφη που έχυσαν αίμα για να τα διατηρήσουν οι πρόγονοί μας, τότε οφείλουμε να εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή μας.

Μια ιδιαίτερα αξιόπιστη πυξίδα σε αυτά τα ζητήματα είναι η αντίδραση της εγχώριας Αριστεράς. Η εθνολαϊκή φράση «αγαπάμε ό,τι σας πονάει» ισχύει πλήρως σε αυτές τις περιπτώσεις. Σε περίπτωση που έντονα αντιδράσει η αριστερή πολιτική σκηνή σε κοινωνικό ή εθνικό ζήτημα, αυτό σημαίνει πως οι πατριώτες πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ότι είναι άξιο ένθερμης υποστήριξης. Συγκεκριμένα εναντίον της φωτογράφισης της ΠτΔ μας στο αντιμεταναστευτικό τείχος αρθρογράφησαν όλοι οι διάσημοι δημοσιογράφοι της Αριστεράς, αποκαλώντας την κυρία Σακελλαροπούλου ακροδεξιά και υποστηρίζοντας ότι στηρίζει φασιστικές θέσεις, αφού, ως γνωστόν, στην «προοδευτική» πτέρυγα του τόπου μας το να υπερασπίζεσαι τα εδάφη σου είναι ναζιστική τακτική […]

Οι κατά ριπάς επιθέσεις που δέχτηκε η κυρία Σακελλαροπούλου από σύσσωμη την Αριστερά μόνο δύναμη πρέπει να δίνουν σε όλο τον πατριωτικό χώρο και να μας γεμίζουν σιγουριά ότι οφείλουμε να προστατεύσουμε παρόμοιες ενέργειες που θα διενεργήσει στο μέλλον η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο μπράβο στην Πρόεδρό μας.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στην Πάτρα με άντρα που απειλούσε να πέσει από τον 4ο όροφο

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν άνδρας ανέβηκε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας...

More Articles Like This