Σάββατο 19/6/2021

Τον λογαριασμό στην κυρία Παγώνη!

Τα SMS και τα πρόστιμα, τελικά, ήταν όντως για τα κορόιδα. Για τους πολλούς και άσημους∙ αυτούς που πάντα πληρώνουν το «μάρμαρο»

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Στις 13 Μαΐου έγινε κάτι που θα έπρεπε να έχει προκαλέσει σειρά παρεμβάσεων από την πολιτική τάξη, τη Δικαιοσύνη, τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας, αλλά και τους πολίτες. Η Ματίνα Παγώνη είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι δεν έστειλε ποτέ SMS για τις μετακινήσεις της. Εκείνη που μας κουνούσε το δάχτυλο για τα μέτρα προστασίας δεν καταδέχτηκε να στείλει ούτε ένα SMS! Την ώρα, μάλιστα, που ξεστόμιζε αυτή την γκροτέσκα ομολογία της χασκογελούσε! Η εικόνα που κοσμεί το παρόν προέρχεται ακριβώς από τη στιγμή της παγώνειας παραδοχής.

Στη συνέχεια, η κυρία Παγώνη (που τυγχάνει και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) δικαιολόγησε την πρωτοφανή περιφρόνηση των κανόνων και των νόμων που θα έπρεπε να ισχύουν για όλους λέγοντας ότι πήγαινε στο νοσοκομείο και πως δεν υπήρχε εκ μέρους της υποχρέωση να στέλνει, όπως όλοι εμείς τα κορόιδα, μηνυματάκια στον Χαρδαλιά για τις μετακινήσεις της. Αλήθεια, ο Σκάι είναι νοσοκομείο; Ο ΑΝΤ1 είναι Εντατική; Στον Alpha έχει ράντζα; Στο Open μπορούν να σου βγάλουν σκωληκοειδίτιδα; Η ΕΡΤ είναι κέντρο υγείας; Την κυρία Παγώνη τη βλέπαμε στα κανάλια. Από πότε αυτά έγιναν νοσοκομεία;

Αν η χώρα δεν ήταν μητσοτακική μπανανία, η κυρία Παγώνη θα είχε αποπεμφθεί άμεσα από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που μας είχε κάνει τα μυαλά πουρέ με τα SMS και τις άλλες, προσβλητικές για την αξιοπρέπειά μας αηδίες, και η Δικαιοσύνη θα την είχε καλέσει για τα περαιτέρω.

Αν το κράτος δεν είχε καταντήσει ένα αξιοθρήνητο… κουλιστάν, στο σπίτι της κυρίας Παγώνη θα είχε πάει ήδη μπιλιέτο με πρόστιμα για τις μετακινήσεις της δίχως την αποστολή SMS. Είναι εύκολο να υπολογιστεί ένα εύλογο ποσό – αρκεί κάποιος να μετρήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της και να τις πολλαπλασιάσει με το 300άρι που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ. στα άφραγκα μπαρμπάδια και στις γριούλες που είχαν σφάλματα στη συμπλήρωση της χάρτινης φόρμας για τις μετακινήσεις τους. Μας κογιονάρει η αδιάκοπα προβαλλόμενη κυρία Παγώνη, που καμαρώνει σαν το παγόνι και πρόστιμα δεν πληρώνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ