Τυχερέ Δένδια!

Must Read

Προ ημερών γράφαμε για τον δήμαρχο Χαλανδρίου, ο οποίος, χρησιμοποιών δημόσιο κτίριο (το δημαρχείο) ως τσιφλίκι του, ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης, για να γιορτάσει τη… Νάκμπα.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Προχθές, στον τελικό Κυπέλλου, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Ουάρντα εμφανίστηκε με μπλουζάκι που έγραφε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη». Το γεγονός ανέφερε και ο δημοσιογράφος που περιέγραφε τον αγώνα, χωρίς όμως σχόλια. Εφοβήθη γαρ… Η όλη σκηνή έγινε παρουσία του νέου προέδρου της ΕΠΟ κ. Ζαγοράκη, ο οποίος όχι μόνο δεν ανακάλεσε στην τάξη τον Ουάρντα, αλλά τον φίλησε κιόλας. Νομίζουμε ότι η UEFA έχει απαγορεύσει αυστηρώς τις πολιτικές ενέργειες μέσα σε αθλητικούς χώρους, εκτός αν από τον κανόνα αυτό εξαιρείται ο κ. Ουάρντα. Πάντως, ο κ. Δένδιας δεν πρέπει να παραπονιέται, αφού υπάρχουν αρκετοί βαθείς γνώστες των διεθνών σχέσεων οι οποίοι μπορούν ανά πάσα στιγμή να τον αντικαθιστούν.

Τυχερός, λοιπόν, ο κ. Δένδιας, αλλά λίγο τράβηγμα του αυτιού των δημάρχων – διπλωματών και των ποδοσφαιριστών – διεθνολόγων μάλλον επιβάλλεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από την… Τσιτσιολίνα με αγάπη

Προκάλεσε αίσθηση στην παγκόσμια κοινή γνώμη

More Articles Like This