3/7/2022

Η Ελληνική Διασπορά να τιμωρήσει τους εχθρούς της στην Ελλάδα

Δημοσίευση:

Το όχι της Αριστεράς στην ψήφο των Ελλήνων της Διασποράς είναι άλλη μία απόδειξη της βαθιά ανθελληνικής και μηδενιστικής φύσης της. Ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά με το Έθνος, αμφισβητούν τη διαχρονία του, το υπερέχον πολιτισμικό αποτύπωμά του στην Ιστορία της Ανθρωπότητας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Διότι τι να κάνουμε, φταίμε που κάθε πολιτισμένος άνθρωπος στον κόσμο θεωρεί την Ελλάδα πνευματική του Πατρίδα; Κάθε καλλιεργημένος άνθρωπος από τη Γιακουτία ως το Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας και από την Ευρώπη ως την Ωκεανία, την Αμερική, τα βάθη της Αφρικής και της Ασίας, ως τα πιο μικρά νησιά των Ωκεανών, όποιος έχει παιδεία, ασχολείται με τη φιλοσοφία, τα μαθηματικά, την Ιστορία του Δυτικού Πολιτισμού κατάγεται πολιτισμικά από τον Ελληνισμό.

Αυτό πονάει τους αριστερούς μηδενιστές, που αναγνωρίζουν πνευματικά πρωτεία μόνο στην ψευτοθρησκεία τους χωρίς Θεό, που απέτυχε παντού και πάντα, φέρνοντας γενοκτονίες, δυστυχία, βαθιά ανελευθερία, κανονική σκλαβιά, ολοκληρωτική βαρβαρότητα.

Εκνευρίζονται με την αδιάκοπη συνέχεια του Έθνους, τη λοιδορούν, μαζί με κάτι αριστεροφιλελέδες, που ευθυγραμμίζονται με τον πολιτισμικό μαρξισμό σε όλη την ολοκληρωτική και ψυχανώμαλη ατζέντα του.

Η Αριστερά ιστορικά μόνο καπηλεύτηκε υποκριτικά τις εθνικές ιδέες και τον πατριωτισμό και όποιοι δικοί της θεώρησε πως έδιναν τα πρωτεία στην Πατρίδα και όχι στο κόμμα και τις γενιτσαρικές και αφύσικες θεωρίες του τους πέρασε λεπίδι. Αξίζει κάποτε να γραφτεί η ιστορία των μελών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που τόλμησαν να διαφωνήσουν με την προδοτική πολιτική του ΚΚΕ στο ψευδομακεδονικό ζήτημα και πώς δολοφονήθηκαν από «το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας» κατά τον Γεώργιο Παπανδρέου, που τους γνώρισε καλά.

Όσο και αν τους πονάει, η Αριστερά στην Ελλάδα είναι από τη φύση της προδοτική δύναμη, πάντα στάθηκε απέναντι στους Ελληνες, απέναντι στα συμφέροντα και δικαιώματά τους και ποτέ δεν ήταν ειλικρινής. Για παράδειγμα, ακόμη και στη βραχύβια υιοθέτηση από την ελλαδική και κυπριακή Αριστερά του αιτήματος της Ένωσης, ενώ παράλληλα πρόδιδαν την ταυτότητα του Διγενή στους Αγγλους αποικιοκράτες, δεν το έκαναν γιατί το εθνικό φρόνημα και η ενωτική ιδέα υπερχείλιζαν μέσα στην ηγεσία του ΚΚΕ και του ΑΚΕΛ, αλλά γιατί: α) θα πήγαιναν κόντρα στο βαθύ και ακλόνητο λαϊκό αίσθημα και β) θεωρούσαν, με γραμμή της «πατρίδας» τους ΕΣΣΔ, πως ο Ενωτικός Αγώνας εξασθένιζε το ΝΑΤΟ, ως μια διαμάχη, όπου εμπλέκονταν τρεις νατοϊκές χώρες, η Ελλάδα, η Αγγλία και η Τουρκία. Μετά γρήγορα έπεσαν οι μάσκες, με το ΑΚΕΛ ειδικά σήμερα να έχει μετατραπεί σε εθελόδουλη δύναμη, φερέφωνο τουρκικών αιτιάσεων και εχθρό της αδιαμφισβήτητης ελληνικής ταυτότητας του Κυπριακού Ελληνισμού. Το δε ΚΚΕ, ως η μήτρα του εν Ελλάδι μηδενισμού, συνεχίζει, μαζί με τις ποικιλόχρωμες παραφυάδες του, να προσφέρει τις κακές υπηρεσίες του στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Επειδή δε η επί 103 χρόνια, από την ίδρυση του ΣΕΚΕ, προπαγάνδα τους κατά του Έθνους, των πυλώνων του, της ταυτότητάς του και της διαχρονικής συνέχειας και ενότητάς του έχει κάνει μια τρύπα στο νερό, τρέφουν πλέον βαθύ μίσος για τους ίδιους τους Ελληνες.

Τελευταία απόδειξη, η αθλιότητα σύμπασας της ελληνόφωνης Αριστεράς σε βάρος των ομογενών, αθλιότητα που ξεδιπλώνεται ακόμη πιο αποκαλυπτικά στα κοινωνικά δίκτυα και στα «επιχειρήματα» που χρησιμοποιούν στελέχη, βουλευτές και διαδικτυακοί καλικάντζαροι, τα οποία ξεκινούν από τη χλεύη και φτάνουν ως εκφράσεις απαξίωσης και μίσους.

Υπάρχουν και πρόσθετοι λόγοι αυτής της στάσης, πλην όσων προανέφερα. Οι Ελληνες της Διασποράς δεν έχουν μόνο το «ελάττωμα» να είναι… Ελληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Αν ήταν Σουνίτες από την Ασία ή την Υποσαχάρια Αφρική, που μπούκαραν παράνομα στη χώρα, η καθ’ ημάς αριστερίλα θα δάκρυζε και θα έλιωνε δώδεκα ζευγάρια παπούτσια, όσες οι τρίχες στην καράφλα του Λένιν, για να αποκτήσουν πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Για Ελληνες όμως που διεκδικούν το δικαίωμα να ψηφίζουν στην Πατρίδα τους, η Αριστερά έχει έναν ντορβά επιχειρήματα, ακόμη και τιμοκρατικής αντίληψης της ψήφου!

Έχουν όμως και άλλα «κουσούρια» οι Ελληνες του εξωτερικού, που προκαλούν τη μαρξιστική αγανάκτηση του Τσίπρα, του Κουτσούμπα και της αποψιλωμένης πριμαντόνας. Δεν είναι κομματικοί πελάτες, άρα μη εξαρτημένοι, μη ελεγχόμενοι, έχουν παραδείγματα από ευνομούμενες κοινωνίες και αληθινά ελεύθερες οικονομίες και, τέλος, το χειρότερο, αγαπούν ακόμη περισσότερο τη Μάνα Ελλάδα, τη βλέπουν με νοσταλγία, βαθύτερη αγάπη και άρα πιο πατριωτικά και με αυτά τα κριτήρια θα ψηφίσουν, κάτι που κάνει τα μάτια των συντρόφων να γυρίζουν ανάποδα και να σεληνιάζονται.

Θα πρέπει λοιπόν τα αδέρφια μας, όπου γης, στις επόμενες εκλογές να έρθουν στην Πατρίδα και να περιποιηθούν δεόντως στην κάλπη αυτούς που τους αρνούνται βασικά συνταγματικά τους δικαιώματα, καθώς και να επηρεάσουν φίλους και οικογένεια στην Ελλάδα να κάνουν το ίδιο, δίνοντας την εμπιστοσύνη τους σε όσους τους αντιμετωπίζουν ως αδέρφια και όχι ως εχθρούς..

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στ’ άρματα, στ’ άρματα

Σε μια εκπομπή στην τηλεόραση άκουσα έναν σκηνοθέτη (που δεν είναι δα και ο...

Ο Μπάιντεν στo ΝΑΤΟ… έκανε «κουρελόχαρτο» το νόμο των ΗΠΑ για την Ασφάλεια & Ενεργειακή Συνεργασία στην Αν. Μεσόγειο

Οι τοποθετήσεις του Προέδρου Μπάιντεν στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και οι ευχαριστίες...

Το μέλλον δεν εργάζεται για εμάς!

Με τρία κριτήρια μπορεί να αποτιμήσει κανείς τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ...

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Τι έδωσε και τι πήρε η Τουρκία

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά για το θέμα, καλό είναι να διαβάσουμε τι λέει...

Τορπίλη… TURKAEGEAN

Η Τουρκία με μία κίνηση μπαμπέσικη πήρε άδεια να διαφημίζει τις ακτές της ως...

Τι έγινε τελικά στη Μαδρίτη

Οι φιλοκυβερνητικοί σχολιαστές, μετά το κοινό κείμενο Σουηδίας και Φινλανδίας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ,...

Happy traveller και… στη Μαδρίτη!

Μας έχει συνηθίσει ο πρωθυπουργός στις σύντομες τουριστικές αποδράσεις. Κάπως έτσι νομίζω ότι είδε...

Ανάξιοι να προστατέψετε οτιδήποτε είναι ελληνικό!

Ως δημοσιογράφος του ομίλου Εστία Επενδυτική έχω ένα ξεχωριστό «προνόμιο»: Μαζί με άλλους τρεις...

Η υπογεννητικότητα και… οι εμβρυοκτονίες!

Η πρόσφατη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για την απαγόρευση των αμβλώσεων ξεσήκωσε...

Persona non grata

Ένας λαός μπορεί να ακμάζει, να έχει μια γεμάτη νόημα και σφρίγος ζωή, μόνο...

Σύσκεψη Ελλάδας και ΗΠΑ για τις κυρώσεις στη Ρωσία

Mέγιστη ανησυχία για το -ήδη αισθητό- βαρύτατο κόστος που θα υποστεί η ελληνική οικονομία...

Ελλάς: Διοικείται από τις ζώνες επιρροής της μαφίας

Το καλοκαίρι του 2019 αλλοδαποί έκλεψαν το πορτοφόλι γόνου σημαντικού πολιτικού της πατρίδας μας...

Αλέξη, η «δεύτερη ζωή» έχει απαιτήσεις!

«Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα ‘ναι...

Δικαίωμα στην άμβλωση. Στη ζωή, κυρία Μαρέβα;

Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, που ανατρέπει το δικαίωμα...

Πρόωρες εκλογές

Αυξάνονται οι πιθανότητες για πρόωρες βουλευτικές εκλογές. Οι διαρροές από βουλευτές της Ν.Δ. σε...

Η αμερικανοποίηση του πολιτικού συστήματος!

Τι έπιασε, άραγε, τον πολιτικό μας κόσμο και Ιούνιο μήνα αφιέρωσε όλο του το...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θρήνος για 46χρονο: «Δεν αισθάνομαι καλά», είπε στη σύζυγό του και μετά κατέρρευσε

Η λίστα με τους αιφνίδιους θανάτους μεγαλώνει στη χώρα...

Τα βαφτίσια Κούστα έγιναν «εφιάλτης» για τους καλεσμένους

«Ποιος, ποιος, ποιος, μωρό μου, ποιος; Ποιος, ποιος, ο......

Fuel Pass 2: Πώς να κάνετε την αίτηση στο gov.gr και ποια η ημερομηνία λήξης

Η νέα ψηφιακή κάρτα θα μπορεί να εκδοθεί μετά από αίτηση στη πλατφόρμα στο gov.gr είτε μπορεί να γίνει μέσω ΚΕΠ

Νοσηλεύεται με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα o Δημήτρης Γιώτης

Ανησυχία για τον Δημήτρη Γιώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που...

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης – Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει ο γνωστός τραγουδιστής...

Σε άθλια κατάσταση ο Αντώνης Σαμαράς

Δύσκολες ώρες ζει ο Αντώνης Σαμαράς έπειτα από την...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ