Γλυκιά η καρέκλα του βουλευτού!

Must Read

Φαίνεται ότι αυτή η ρημάδα η καρέκλα του βουλευτού είναι πολύ γλυκιά. Είναι σκέτο μέλι, ρε παιδί μου! Αλλιώς δεν εξηγείται πώς κάποιος που μέχρι χθες έλεγε ότι αυτό είναι μαύρο σήμερα να το βλέπει κάτασπρο.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Είναι ανεξήγητο κάποιος που μεγάλωσε, σπούδασε, σταδιοδρόμησε και εξελέγη βουλευτής με το «Μακεδονία ξακουστή» σήμερα να συμμετέχει σε επιτροπή φιλίας με τα Σκόπια. Είναι περίεργο να έχεις πλάκα τα γαλόνια και να γίνεσαι αυτόκλητος συνήγορος μεγαλόσχημης βουλευτού του κυβερνώντος κόμματος και να στέλνεις το πρόγραμμα δραστηριοτήτων της από το οποίο προκύπτει ότι αυτή ήταν φρόνιμο κορίτσι. Παιδιά, κοιτάζεστε ποτέ στον καθρέφτη σας; Και, αν ναι, μένετε ευχαριστημένοι απ’ αυτό που βλέπετε; Και αν εσείς μένετε -κακώς- ευχαριστημένοι, ρωτήστε και κανέναν διπλανό σας. Και, βέβαια, όχι της καμαρίλας σας, διότι αυτοί είναι κατενθουσιασμένοι. Ρωτήστε αυτούς που σας ψήφισαν ή παλιούς συναδέλφους σας. Τους αρέσει να συναγελάζεστε με Σκοπιανούς ή να ευτελίζετε το παρελθόν σας; Καλά, ο Άδωνις μας έχει συνηθίσει. Αλλά εσείς; Κρίμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This