Α13 και μετρό – θερμάστρα

Must Read

Τετάρτη 19 Μαΐου. Ωρα 19.00 στο λεωφορείο Α13 της γραμμής Ομόνοια – Κηπούπολη. Πώς το ‘λεγε ο Δημήτρης ο Ευσταθίου; «Ενας πλάι στον άλλο».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Ακριβώς έτσι, με μια μικροδιαφορά. Ο ένας ήταν πάνω στον άλλον και όχι πλάι. Ωρα 21.30 φθάνει στο Σύνταγμα προς αεροδρόμιο ένας συρμός (μόνο με έναν προβολέα, ο άλλος καμένος…). Πώς το ‘λεγε ο Ορέστης Μακρής; «Ποιον διάδρομο, χριστιανέ μου; Βλέπεις εσύ κανέναν διάδρομο; Διότι αν εννοείς αυτόν διάδρομο, σε πληροφορώ ότι αυτός είναι ο σβέρκος μου». Μέσα σ’ όλα και το κλιματιστικό χαλασμένο (τι πρωτοτυπία…). Άριστη εικόνα για τους ξένους που πήγαιναν στο αεροδρόμιο. Και οι ενημερωτικές πινακίδες να μας κοροϊδεύουν: «Κρατώ τις αποστάσεις». Ευτυχώς που στα εστιατόρια κάθονται ο ένας μακριά απ’ τον άλλον. Όμως, προτού φτάσουν στα εστιατόρια, έχουν μπει στο Α13 ή στο μετρό-θερμάστρα. Μπα, δεν βαριέσαι. Πώς τo ‘λεγαν ο Αλέκος Σακελλάριος και ο Μιχάλης Σουγιούλ; «Για μας τα ντόρτια κι οι διπλές και γι’ άλλους οι εξάρες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πύργος: Στο νοσοκομείο 19χρονος που πιάστηκε στα χέρια με 16χρονο – Του γύρισε η γλώσσα!

Ένα νέο, σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων και νεαρών σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον Πύργο Ηλείας.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ilialive.gr,...

More Articles Like This