Αφροδίτη Λατινοπούλου εναντίον τηλεμαινάδων

Must Read

Είναι εξαίσιο το θέαμα γυναίκας με μουστακαριά και μουσάκλα και άνδρα αποτριχωμένου που φορά φούστα. Ή, μήπως, όχι;

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Πρόσφατα διατύπωσε την άποψη ότι δεν της αρέσει οι γυναίκες να προβάλλουν ως κάτι το αξιοθαύμαστο τις τρίχες στη μασχάλη, στο μουστάκι, στα πόδια. Επίσης, είπε ότι δεν συμφωνεί με την προβολή της ατέλειας ως κάτι το αξιοθαύμαστο – ραγάδες, κυτταρίτιδα κ.ά. Τέλος, συμπλήρωσε ότι διαφωνεί με την εκθήλυνση της ανδρικής εικόνας (λεβεντονιοί που αποτριχώνονται και ντελικανήδες με φούστες) και με τον εξανδρισμό της γυναικείας εικόνας. Μόλις τόλμησε να διατυπώσει τη δική της άποψη στη χώρα της μοναδικής επιτρεπόμενης άποψης (αυτή της λιμπεραλιστικής μουρλοκακομοιριάς), εδέχθη επικοινωνιακό λιθοβολισμό. Παρουσιάστηκε με χρώματα τόσο μελανά, που θα ταίριαζαν σε λοιμωξιολόγο – βασανιστή των Ες Ες που δοκιμάζει νέες ασθένειες και πειραματικά αντίδοτα σε κρατουμένους σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Οι τουρίστες που τυχόν γνωρίζουν ελληνικά έτσι και σέρφαραν στο διαδίκτυο και παρακολουθούσαν τηλεόραση θα νόμιζαν ότι η Ελλάδα έχει ακόμα Κατοχή, και αυτή η Κατοχή ονομάζεται Λατινοπούλου.

Το αστείο της περιπτώσεως είναι ότι οι περισσότερες εκ των αναμάρτητων τηλεμαινάδων που έριξαν λίθο αναθέματος στην απειλή για τους θεσμούς που εκπροσωπεί η Λατινοπούλου είναι ικανές να αυτοπυρποληθούν στην πλατεία Συντάγματος αν τους ξεφύγει μια τρίχα από το μαλλί πιο δεξιά απ’ όσο πρέπει να είναι… Δηλώνουν ότι αποδέχονται, λατρεύουν και προτείνουν το εμφανισιακό «ψεγάδι» όταν σκάνε χοντρούς παράδες για να μη φαίνεται ούτε ένα, τοσοδούλι, στο τηλεοπτικό γυαλί.

Το σκηνικό που διαμορφώθηκε στην πατρίδα μας (η οποία παρακολουθεί άπραγη την Τουρκία να φτιάχνει πυρηνικά όπλα) είναι μια οικτρή απομίμηση «πολιτισμικού πολέμου», όπου καμία εκ των δύο πλευρών δεν εννοεί απολύτως όσα εκφράζει με απόλυτο τρόπο.

Όλα γίνονται για τις εντυπώσεις, το μόνο προϊόν που διανέμεται εντελώς δωρεάν από την άρχουσα τάξη της χώρας. Με τρίχες ασχολούμεθα, τρίχες θα λαμβάνομεν (μέχρι την ημέρα που η Τουρκία θα ανακοινώσει ότι έχει πυρηνικά όπλα και οι… φυτευτοί που μας έχει στείλει θα εξεγερθούν σε Βορρά, Νότο, Ανατολή και Δύση).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαμαρτυρία στο γραφείο του Ράμα: «Σταματήστε τις επιθέσεις κατά δημοσιογράφων»

Στους δρόμους βγήκαν την Τρίτη ακτιβιστές και δημοσιογράφοι στα Τίρανα και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο γραφείο του Αλβανού...

More Articles Like This