Ρατσισμός και δημογραφικό

Must Read

Το διάβασα και δάκρυσα από συγκίνηση. Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι, λέει, τιμωρήθηκε με διά βίου αποκλεισμό από τα ματς της ομάδας του και της Εθνικής Αγγλίας για ρατσιστική συμπεριφορά. Μπράβο, ρε μάγκες. Μπράβο, κι ας είστε και στραβοί.

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Διότι, αν δεν ήσασταν στραβοί, πριν από την έναρξη του αγώνα με την Εθνική μας, όταν οι παίκτες γονάτισαν για να αναθεματίσουν τον ρατσισμό, θα βλέπατε τον Βέλγο Λουκάκου να χαιρετάει όπως οι «Μαύροι Πάνθηρες». Αυτό δεν πείραξε κανέναν; Ίσως το μπέρδεψαν με την κομμουνιστική γροθιά, οπότε πάλι μηδέν παρεξήγηση. Φτου σας, υποκριτές… Η κυρία ΠτΔ πρότεινε ως λύση για το δημογραφικό μας πρόβλημα τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς λαθρομετανάστες. Έτσι, έπειτα από επενδυτές, οι μουσαφιραίοι χρίζονται και εθνικοί επιβήτορες. Άντε και με το καλό να δούμε, τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο, και την Καλυψώ, την προεδρική γάτα, ντε, να τη «βρίσκει» με κανέναν νταβραντισμένο Πακιστανό ή Αφγανό κεραμιδόγατο. Δεν το γνωρίζω, αλλά δεν μπορεί, θα φιλοξενούμε κι από δαύτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο αχόρταγος νταβατζής

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενσαρκώνει περίτρανα αυτό που είχε περιγράψει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αναφερόμενος σε «νταβατζήδες», σε εκείνη...

More Articles Like This