Η ακροδεξιά επιστήμη

Must Read

Τι μάθαμε από το ματαιωθέν συνέδριο για τη γονιμότητα: Μαρξισμός, λιμπεραλισμός και δικαιωματισμός είναι θανατηφόρα αυτοάνοσα νοσήματα των κοινωνιών

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Πανανθρώπινη σταθερά: Τα πάντα μπορείς να κάνεις με την αλήθεια, μόνος σου, σπίτι, πίσω από κλειστές πόρτες και κατεβασμένα ρολά, πίσω από τραβηγμένες κουρτίνες. Μπορείς να πας στην εξοχή να την ψιθυρίζεις στα ποτάμια και τους σκιούρους, που ίσως θέλουν να σε ακούσουν, στις θάλασσες να την τραγουδήσεις στα κοπάδια των σαρδελών και στους μοναχικούς ροφούς, στα βουνά να τη βροντοφωνάξεις για να σου έρθει πίσω ως ηχώ που επιβεβαιώνει τις απόψεις σου. Προς Θεού, μην πεις την αλήθεια σε πολλούς ανθρώπους, θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε.

Κάθε εποχή έχει τη θεσμοθετημένη τυραννία της. Αυτή η τυραννία είναι ένα άρτια οργανωμένο σύστημα που αντιμετωπίζει τους παράξενους και αφόρητους τύπους που λένε την αλήθεια μπροστά σε πολλούς, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Αυτό το σύστημα ξέρει να αντιμετωπίζει ανθρώπους όπως ο Σωκράτης, ο Τζορντάνο Μπρούνο κ.ά. Δεν διστάζει να αντιμετωπίσει και τον ίδιο τον Θεό. Η Σταύρωση του Χριστού είναι η απόδειξη της εφήμερης επίγειας ισχύος του συστήματος αυτού. Αλλά, ευτυχώς για όλους, κάθε εποχικό τυραννικό σύστημα καταρρέει και στη θέση του έρχεται άλλο, κάπως πιο ανίσχυρο και δυσκολότερα πιστευτό από το προηγούμενο. Η ανεπιθύμητη αλήθεια στο τέλος θριαμβεύει.

Η τυραννία της εποχής μας είναι η πολιτική ορθότητα, ο μαρξισμός και ο δικαιωματισμός. Αυτοβαφτίστηκαν ελευθερία και την αληθινή ελευθερία και τη λογική -και μαζί της τις επιστήμες όπως τη βιολογία και τα μαθηματικά- τα αποκαλούν «φασισμό, σκοταδισμό, ακροδεξιά».

Τώρα, η σύγχρονη τυραννία θεωρεί ότι δεν πρέπει να λέμε πως η Ελλάδα χωρίς Έλληνες πεθαίνει και ότι είναι κακό για τις γυναίκες να αφήνουν τον χρόνο να τους πάει μέχρι το κατώφλι της υπογονιμότητας. Είναι, καθώς λένε, «προσβολή» να πεις σε γυναίκα ότι μετά τα 40 η υπόθεση της τεκνοποιία δυσκολεύει πολύ. Εντάξει, ας τους πούμε ότι θα μπορούν να κάνουν μέχρι τα 100, αλλά δεν θα τις αφήνει να γονιμοποιηθούν η κακιασμένη, η άκαρδη, η φασίστρω η βιολογία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This