Ποινές σε ανεμβολίαστους – 2

Must Read

Συνεχίζουμε με το ποινολόγιο

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Οι τηλεοράσεις όλων των αρνητών να σφραγιστούν και να μείνει ελεύθερος μόνο ο Σκάι. Να απαγορευτεί η είσοδος των ψεκασμένων στα εστιατόρια και γενικώς στα καταστήματα εστιάσεως. Οι μαγαζάτορες να μεριμνήσουν να βγάλουν πιατάκια πλαστικά στα πεζοδρόμια, όπως αυτά για τους σκύλους και τις γάτες, και να τους σερβίρουν εκεί. Οι αρνητές δεν θα μπαίνουν στο μετρό (καλό θα τους κάνουμε), αλλά μόνο σε λεωφορεία. Αυτά θα διαμορφωθούν καταλλήλως, όπως τα παλιά υπεραστικά με σχάρα στην οροφή, και εκεί θα φορτώνονται.

Οπως ο Τόμας Φριτς στο «Επιχείρηση Απόλλων», που κυνηγούσε την Έλενα Ναθαναήλ. Με σχετική ΚΥΑ να ενημερωθούν όλα τα παπουτσάδικα να τους δίνουν 2 νούμερα μικρότερα. Για όσους δεν συμμορφωθούν και εξακολουθούν και αντιδρούν να καλείται πάραυτα ειδική ομάδα λαθρομεταναστών επιβητόρων, απ’ αυτούς που προορίζονται για την επίλυση του δημογραφικού, για τα περαιτέρω. «Τι βλακείες γράφεις, ρε;» αντέδρασε το στεφάνι μου. «Γιατί, ξέχασα κάτι;» ρώτησα τσιτωμένος κι έτοιμος για καβγά. «Ναι, το ρετσινόλαδο…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε απόγνωση το ΠΑΣΟΚ από τις δημοσκοπήσεις, στρίβει «διεθνιστικά»!

Τα πράγματα για το κίνημα δεν πρέπει να είναι ρόδινα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις άτσαλες μανούβρες κορυφαίων στελεχών.Οι...

More Articles Like This