8/10/2022

Το κέντρο της ζωής

Δημοσίευση:

Tο μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η ευθιξία κάποιων γυναικών, ΛΟΑΤκήδων, πολιτικοορθάκηδων, τηλεπερσόνων, ξέκωλων ή της ιδιόρρυθμης αριστερής μας ΠτΔ και κάτι περίεργων που έχει μαζέψει ο Κυριάκος στο Μαξίμου.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι η υπογεννητικότητα, ο επιδεινούμενος δημογραφικός μαρασμός – έχουμε τη δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά την Ιταλία. Σε λίγες δεκαετίες θα είμαστε ένα απέραντο γηροκομείο με τον μισό πληθυσμό, δεν θα υπάρχει ασφαλιστικό σύστημα που θα μπορεί να σταθεί, η ύπαιθρος θα ερημώσει τελείως και στις πόλεις μας θα αντικατασταθούμε από επιδοτούμενους τύπους με τραπεζομάντιλα στο κεφάλι και κοπάδια «μωρομάνες», που δεν σκαμπάζουν από όλη αυτή τη μοδέρνα μίρλα και που ακολουθούν τον Αφέντη Πατέρα μπαμπουλωμένες σαν ντολμάδες. Ο Ελληνας άνθρωπος θα εκλείψει, όπως τόσα είδη του ζωικού βασιλείου, αλλά δεν θα ιδρώσει το αυτί όσων κόπτονται ακόμη και για τις λιβελούλες και τις φώκιες.

Μερικά δε από τα επιχειρήματα είναι προσβολή στο πρόσωπο της μάνας μου και του πατέρα μου, που επιβίωσαν από την Κατοχή και, ξεκινώντας από το μηδέν, ανέθρεψαν παιδιά και εγγόνια, όλα επιστήμονες, έδωσαν δύο αξιωματικούς στον Στρατό -μάχιμους, όχι γκομενοφύλακες της εξέχουσας του Ντα Κάπο-, έχτισαν σπίτια, φρόντισαν κτήματα. Μου είπε φίλος «ναι, αλλά η μάνα σου δεν ήταν στέλεχος στην Procter & Gamble». Ναι, αγρότισσα και γαζώτρια ήταν, ακόμη φυτεύει ελιές, αλλά δεν ήξερα πως όλες οι ενδεχόμενες μάνες είναι στελέχη πολυεθνικών. Και πολλές που, και οικονομικά και από άποψη συνθηκών, μπορούν γιατί δεν κάνουν ή κάνουν μόνον ένα; Με βάση τη θεωρία «κάνουμε λιγότερα παιδιά για να τους προσφέρουμε περισσότερα», η γενιά μου δεν θα έπρεπε να γεννηθεί ποτέ!

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αυτοχειρία...

Σίγουρα παίζουν τεράστιο ρόλο οι υλικές συνθήκες, η δουλειά, τα λεφτά. Όμως, κύρια αιτία του προβλήματος είναι η διαστροφή του κοινωνικού μοντέλου, ο εγωισμός και η δειλία, το παρακμιακό πρότυπο. Οταν έσκασε μύτη η πρωτότοκη κόρη μου δεν είχα γραφείο, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν είχα τίποτα, ούτε η γυναίκα μου τότε σταθερή δουλειά.

Μόνο θέληση και αποφασιστικότητα. Δεν μας πέρασε ούτε στιγμή από το μυαλό να εμποδίσουμε αυτή τη συγκλονιστική νέα ύπαρξη να γίνει το κέντρο της ζωής μας. Αγωνιστήκαμε και σήμερα είναι μια νέα, όμορφη γυναίκα, μορφωμένη, που ζει την περιπέτεια της ακαδημαϊκής έρευνας και της πνευματικής αναζήτησης, και είμαι περήφανος, όπως και για τη μικρότερη αδερφή της – τέτοια «φωτοτυπία» μου, που είναι σαν να με τρολάρει ο Θεός. Τίποτα δεν θα είχε σημασία δίχως αυτές – η ζωή μας θα ήταν ανολοκλήρωτη. Προφανώς και είναι επιλογή πρωτίστως της γυναίκας με τη συμβολή του άντρα, είναι όμως χρέος της Πολιτείας και κάθε χώρου όπου διατυπώνεται δημόσιος λόγος να ενθαρρύνουν και να βοηθούν αυτή την επιλογή, να υποστηρίζουν τη ζωή ενάντια στον μαρασμό και τον θάνατο. Και αυτό σημαίνει κίνητρα, συνθήκες υγείας, Παιδείας, ασφάλειας, εργασίας, με επίκεντρο την Ελληνίδα Μάνα, που μόνο αυτή μπορεί να γεννήσει Ελληνες.

Όποιος μιλά για «σεξισμό», «πατριαρχία», «ακροδεξιά λογική», επειδή ο ίδιος προφανώς δεν φύτρωσε στα λάχανα, να πάει να βάλει το κεφάλι του σε έναν κουβά παγωμένο νερό να συνέλθει. Η Φύση δεν είναι «ακροδεξιά», «φασιστική» και ό,τι άλλο γεννά ο κάλος στον εγκέφαλο των ορθοπολιτικών καλικαντζάρων.

Η χώρα πεθαίνει και εμείς καθόμαστε και πιάνουμε ψιλοκουβέντα με ψυχανώμαλους, φορείς απόψεων που χαντακώνουν την Πατρίδα και τις γυναίκες ή ασχολούνται με ανύπαρκτα δικαιώματα ανύπαρκτων «φύλων». Σας παραπέμπω στο πρόγραμμά μας για το Δημογραφικό στη σελίδα μας, όμως η πρώτη μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι αυτή για τη Λογική και την Αλήθεια, από τις οποίες οι Απόστολοι του Μαρασμού έχουν πάρει διαζύγιο.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της

Οφείλουμε πρωτίστως να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και να απαιτήσουμε η δημιουργία οικογένειας να γίνει κεντρική αξία της Παιδείας μας, να προετοιμάσουμε αγόρια και κορίτσια για τον ρόλο και τις ευθύνες τους ως αυριανούς γονείς και να εξοβελίσουμε τα παρακμιακά, ψυχοφθόρα και εθνοκτόνα πρότυπα που προβάλλει αντισυνταγματικά η Δημόσια Παιδεία, υπονομεύοντας, αντί να ενθαρρύνει, τις γεννήσεις Ελληνόπουλων.

Όταν έχεις παραδώσει την Παιδεία, τα ΜΜΕ και εν γένει τον δημόσιο λόγο σε εχθρούς της ανθρώπινης φύσης, βαρεμένους πολιτισμικούς μαρξιστές, μην περιμένεις μετά καλλιγραφία από της μυλωνούς τον μηδενιστικό κώλο.

Όταν φορολογείς τα παιδιά και επιδοτείς τους παράνομους εισβολείς, που δεν θα αφομοιωθούν ποτέ, όταν δεν ενημερώνεις και δεν ενθαρρύνεις με πρακτικά μέτρα τα κορίτσια να γίνονται νωρίς μητέρες και υποκύπτεις στην ανθελληνική δράση των Αποστόλων του Μαρασμού, της εγωιστικής σήψης, τότε μετά μην κλαις για την κατάντια και τον αφανισμό σου.

Χρέος και αποστολή της πολιτικής, να γίνει η Ελλάδα ισχυρότερη. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς Ελληνες, χωρίς παιδιά, που δεν αντικαθίστανται από Σουνίτες που στέλνει ο Ερντογάν. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά απλά: Να κηρύξουμε την αλήθεια, να αποκαταστήσουμε τις αληθινές αξίες, να συντρίψουμε τους μηδενιστές Αποστόλους του Μαρασμού, να κάνουμε τα πάντα για να γεννιούνται Ελληνόπουλα από μανάδες που θα νιώθουν κέντρο της στοργής και φροντίδας όλου του κράτους, όλων των θεσμών, όλου του Εθνους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψηφιακά λαγοπετραχήλια Νάξου

Για να κάνεις προπαγάνδα στους μπαμπουίνους χρειάζονται μπανάνες. Οι ψηφοφόροι αρκούνται στις υποσχέσεις για...

Αυτοχειρία…

Άλλο ένα πλοιάριο με λαθρομετανάστες βούλιαξε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, με αποτέλεσμα να πνιγούν...

Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της

Στις 31 Αυγούστου του 2016 ο Παναγιώτης Ψυχάρης, γιος του αείμνηστου Σταύρου, ομολόγησε στην...

Έτοιμη παγίδα για Ερντογάν

Εκατό χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Ελλάδα είναι αντιμέτωπη με μια νέα καταστροφή,...

Επαναστατούν τα εξαπτέρυγα!

Μέσα στο γενικό χάος, πέρασε μάλλον ασχολίαστη μια δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια...

«δ», ΕΕΤΕ και εγώ – 2

Λέγαμε χθες ότι κατά τον νέο σχεδιασμό της «δημοκρατίας» αγνοήθηκε επιδεικτικά το Επιμελητήριο Εικαστικών...

Ο ύπνος των Ελλήνων

Συνήθως η στήλη μας τα «ψέλνει» στους πολιτικούς. Σήμερα όμως, με το δικαίωμα που...

Να ευγνωμονούμε τον Ερντογάν

Η κλιμάκωση της επιθετικότητας του κράτους-συμμορίας είναι ένα καθημερινό γεγονός. Ο Ερντογάν και οι...

Τηλεοπτική μετάλλαξη τσίρκου

Η «γυναίκα με το μούσι» το 'σκασε από το τσίρκο και βρέθηκε να συμμετέχει...

Μελόνι: Τα φοβικά σύνδρομα της Δεξιάς

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης συνάδελφος αυτοδιοικητική, προερχόμενη από τον χώρο της...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτοκτόνησε 36χρονη υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της...

Πύρρος Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο αριστοκράτης σύντροφος της Ζωζώς Σαπουντζάκη

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αν και κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους στην...

Χαμός με την… μεθυσμένη ζωντανή σύνδεση του Λάζου – Ο Παπαδάκης τον έστειλε να πιει καφέ!

Με δυσκολία έγινε η επικοινωνία των παρουσιαστών του «Καλημέρα...

Το δράμα της 44χρονης Βασιλικής που βρέθηκε μουμιοποιημένη στο σπίτι της

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Αχαϊας προκάλεσε η είδηση...

«Θερμό επεισόδιο» Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Πράγα!

Η στιχομυθία των δύο ηγετών - Ο Τούρκος Πρόεδρος επανέλαβε το «μπορεί να έρθουμε ένα βράδυ ξαφνικά» και τόνισε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός «ενοχλήθηκε» από την ομιλία του

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε την πιο ωραία της εμφάνιση στο Ηρώδειο

H Iωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού...

Ξεσηκώθηκε ολόκληρη η Καστοριά για την σαρωτική ακρίβεια στα καύσιμα και την ενέργεια

«Η Καστοριά βουλιάζει. Ακούει κανείς;» βροντοφώναξαν σήμερα εκατοντάδες πολίτες...

Βέβηλος! Η δήλωση του Μητσοτάκη που θα μείνει στην Ιστορία

Η ελληνική γλώσσα είναι ιδιαίτερα πλούσια, προσφέροντας πληθώρα λέξεων...

Τρόμος για κοπελίτσα στο Σύνταγμα από… άγουρο ληστή

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μια 15χρονη κοπέλα στην πλατεία Συντάγματος,...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ