5/10/2022

Η Μητσία πάει στο Τόκιο!

Δημοσίευση:

Η Μητσία ήταν θρυλική μορφή του θεσσαλονικιού υποκόσμου στον Βαρδάρη. Την αναφέρει ο Ηλίας Πετρόπουλος στο έργο του. Ανήκε στο σπάνιο είδος που ονομαζόταν «π@υστόμαγκας».

  • Από τον Φάηλο Μ. Κρανιδιώτη

Κίναιδος, με καβουράκι φορεμένο στραβά, μουστάκι, όλο μαγκιά, με μαχαίρι στο ζωνάρι, που το είχε όλο απλωμένο για καβγά και το τράβαγε για ψύλλου πήδημα. Ήταν Μήτσος, βαπτισθείς Δημήτριος, που τον φώναζαν όμως… Μητσία. Αν δεν τα μάθατε, μια συνάδελφος της Μητσίας, που «αυτοπροδιορίζεται» ως «γυναίκα», θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αι πλεροφορίαι από τη Νέα Ζηλανδία λένε πως η μακρινή αυτή χώρα, down under, σε λίγες ημέρες θα ανακοινώσει πως η Λόρελ Χάμπαρντ θα είναι μέλος της ολυμπιακής της ομάδας άρσης βαρών στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με ρίγη συγκίνησης, ο πολιτισμένος κόσμος πληροφορήθηκε πως η πρώτη transgender αθλήτρια, τουτέστιν μαντράχαλος που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα», εν προκειμένω ένα θηριώδες γομάρι, θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα σαρώσει. Ευκολάκι, αφού ως βιολογικά άντρας με μάζα μυών τουλάχιστον 30% περισσότερη από τις άτυχες συναθλήτριές «της» τους έριξε στα αυτιά και κέρδισε την πρόκριση για την Ολυμπιάδα των σχιστομάτηδων. Μιλάμε για κανονικό άντρα, κοτζάμ αρκούδα, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία βαρέων βαρών και φυσικά είναι φαβορί, αφού, παρά τα χρονάκια «της» -είναι 43-, ξεκινά με όλα τα πλεονεκτήματα από τη Φύση ενός άντρα, σε μια κυριολεκτική διακωμώδηση του αθλήματος, αφού θα κλέψει τη νίκη από τις αληθινές γυναίκες αθλήτριες, που αυτές και μόνον αυτές θα έπρεπε να αγωνίζονται στα γυναικεία αθλήματα. Επειδή όμως παράγουμε περισσότερους ψυχανώμαλους μηδενιστές (μ)προοδευτικούς από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε, πρέπει να κάνουμε τη σουρεαλιστική συζήτηση γιατί στα γυναικεία αγωνίσματα πρέπει να αγωνίζονται μόνο γυναίκες. Και, φυσικά, οι δραπέτες του μαρξιστικού Ψυχιατρείου θα μας πουν «φασίστες» και μαντραχαλοτρανσφοβικούς.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Νύχτα μαγικιά

Η τραγελαφική εξέλιξη, βέβαια, είναι μια ήττα της λογικής αλλά και των γυναικών από την πολιτική «ορθότητα». Οι πιο απίθανοι βαρεμένοι και ημίτρελες ακτιβίστριες ήδη μας εξηγούν, χωρίς να παίζουν βλέφαρο και με «επιστημονικά» επιχειρήματα της μοδέρνας κοινωνιολογίας, γιατί ο Μήτσος, που κάνει την καλόγρια, κατά το ανέκδοτο, έγινε Μητσία και δικαιούται να αγωνίζεται μαζί με τα κορίτσια και να τους κλέβει τα μετάλλια.
Η Λόρελ Χάμπαρντ γεννήθηκε Γκάβιν και, αφού ως το 1998 κατείχε το ρεκόρ Νέας Ζηλανδίας στην κατηγορία βαρέων βαρών, αποφάσισε το 2012 να δηλώσει αλλαγή φύλου. Το γύρισε στο πιο καλλιτεχνικό «Λόρελ» και πλέον αγωνίζεται με τις γυναίκες, σαρώνοντας τα μετάλλια, αφού, ως άντρας, υπερτερεί μυϊκά. Φανταστείτε τον αείμνηστο Σουγκλάκο να το γύριζε σε Γενοβέφα και να κατέβαινε στο ρινγκ ενάντια σε γυναίκες. Αλλά ο Σουγκλάκος ήτο σοβαρός άνθρωπος, σε αντίθεση με τις αφιονισμένες ιέρειες του πολιτισμικού μαρξισμού.

Θυμίζω πως, το 2015, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή, υπό την πίεση των γνωστών σαλταρισμένων, αποφάσισε πως οι transgender «αθλήτριες» έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπό την προϋπόθεση ότι η τεστοστερόνη τους θα είναι κάτω από 10 νανογραμμομόρια/lt επί τουλάχιστον ένα έτος πριν από τους αγώνες, κάτι που ρυθμίζεται με ορμονοθεραπεία, ε;

Η ορολογία και οι ψεκασμένες θεωρίες του πολιτισμικού μαρξισμού είναι εχθρός της ελευθερίας μας, εχθρός του ορθολογισμού. Τα 62 «φύλα», η «γυναικοκτονία», η στοχοποίηση των λευκών, των ανδρών, της παραδοσιακής φυσιολογικής οικογένειας, του ελληνικού και ρωμαϊκού πολιτισμού και, εν γένει, του πολιτσιμού της Δύσης, οι τρανς μαντράχαλοι, ήτοι άντρες με φουστάνια, γυναίκες μόνο στα χαρτιά, σε γυναικεία αθλήματα να κλέβουν τη νίκη και ό,τι άλλο κατεβάζει η ψυχασθενής γκλάβα τους έχουν σκοπό τη διάσπαση της κοινωνίας, την επιβολή παράδοξων κατασκευών, ακόμη και ψυχικών διαταραχών ως «φύλων», μια δικτατορία του παραλόγου, τη δημιουργία και διαιώνιση του μίσους, διότι η Αριστερά έχει ως βασικό πολιτικό εργαλείο το μίσος για το Έθνος, την οικογένεια, την ευπρέπεια, το φυσιολογικό, την κοινωνική ενότητα, τον Χριστιανισμό, τον Δυτικό Πολιτισμό και τις ελληνορωμαϊκές βάσεις του, την εργασία ως αξία, ακόμη και την ίδια την καθαριότητα. Χωρίς μίσος και διχασμό δεν υπάρχουν.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Μας πνίγουν με νέα Μνημόνια!

Επειδή τα δόγματα της ψευτοθρησκείας τους στην οικονομία έφαγαν φόλα, έστειλαν ολόκληρα έθνη στη φτώχεια, στην εκπόρνευση και στον πιο ανελέητο ολοκληρωτισμό, επειδή όλο το σοσιαλιστικό εγχείρημα κατέρρευσε σε ερείπια, τώρα το έχουν γυρίσει σε άλλα κόλπα, πάλι με κύριο εργαλείο το διχαστικό μίσος και στοχεύοντας το κέντρο της κοινωνίας, που είναι η φυσιολογική οικογένεια. Αφού το ταξικό μίσος δεν ήταν αρκετό, τώρα πρέπει να στοχοποιηθούν η οικογένεια, ο άνδρας, η μητρότητα, η πίστη στον Θεό, η ευπρέπεια, η ίδια φύση. Παράγουν περισσότερο αριστερόστροφο φασισμό και παλαβομάρα από όσα μπορούμε να αντέξουμε χωρίς να πεθάνουμε από τα γέλια. Μπίχλα, αρρωστημένο μίσος, υστερία, αντιχριστιανικό μένος που φτάνει στην ισλαμολαγνεία, επίθεση στην εθνική ομοιογένεια που φτάνει στη λαθρολαγνεία και τώρα διακωμώδηση και του «ευ αγωνίζεσθαι» στον αθλητισμό.

Η απάντηση πρέπει να είναι ανελέητη χλεύη, ξεβράκωμα και κατηγοριοποίηση δίπλα στους λοιπούς κόκκινους και μαύρους ολοκληρωτικούς, εχθρούς άπαντες του πολιτισμένου Ανθρώπου και της ελευθερίας του. Η διαφορά του πολιτισμικού μαρξισμού με τις «γυναικοκτονίες», τις gender studies και τα 62 «φύλα», τις transgender «αθλήτριες» κ.λπ. από τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό είναι πως, επειδή έχουν εξαντληθεί και καταπέσει τα σοβαροφανή ιδεολογήματα, τώρα έχουμε φτάσει στη μαύρη κωμωδία, πίσω όμως από την οποία ελλοχεύει ένας κάθε άλλο παρά αστείος ολοκληρωτισμός.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αδράνεια Μητσοτάκη (και πάλι) για τη Λιβύη!

Οι χθεσινές συμφωνίες Αγκυρας - Τρίπολης επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις -ήδη από τον Νοέμβριο του...

Το σκότος… «συγκυβερνά»

Το 2007 ο τότε υπουργός Δημοσίας Τάξεως Βύρων Πολύδωρας ισχυρίστηκε κάτι λίαν προχωρημένο για...

Τα τρολ των δικτύων

Σε ένα πρωτοποριακό ρεπορτάζ ερευνητικής δημοσιογραφίας, μία μεγάλη παραδοσιακά αριστερή εφημερίδα της χώρας μας...

Μας πνίγουν με νέα Μνημόνια!

Τι ακριβώς έχει αλλάξει στη ζωή των Ελλήνων για να… τσακώνονται ο Κυριάκος Μητσοτάκης...

Για εμάς τους «Ινδιάνους»

Πέθανε η Σατσίν Λιτλφέδερ, η Ινδιάνα που αρνήθηκε βραβείο Oσκαρ για λογαριασμό του Μάρλον...

Νύχτα μαγικιά

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωρα 17.30....

Για τον δικέφαλο της ΑΕΚ

Το σύμβολο της Bυζαντινής Αυτοκρατορίας ενοχλεί. Το σύμβολο της σοβιετικής αυτοκρατορίας, άραγε, δεν τους...

Πατρίδα μέσα στην πατρίδα

Τα εγκαίνια στο γήπεδο της ΑΕΚ την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ήταν η καλύτερη...

Απαγορεύεται η διαφορετική γνώμη στη Ν.Δ.;

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι άπειρος. Αυτή η τετραετία είναι η πρώτη του. Και,...

ΕΜΠ ή η σπηλιά του Νταβέλη;

Η υπόθεση της φοιτητικής εστίας στου Ζωγράφου γίνεται ολένα πιο αποκαλυπτική της σαπίλας. Δεν...

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί ζητούν 200.000.000 ευρώ αποζημιώσεις για τα Leopard!

Αποζημίωση εκτιμώμενου ύψους περί τα 200.000.000 ευρώ, που αφορά...

«Βόμβες» Αποστολάκη – «Σύγκρουση με την Τουρκία δεν θα είναι απλά θερμό επεισόδιο»

Εκρηκτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Ανατολική Μεσόγειο,...

Ακρόπολη: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας από τον Άρειο Πάγο!

Τραγική κατάληξη για 30χρονη τουρίστρια από την Ισπανία, η...

Έξαλλοι βουλευτές της ΝΔ με το βίντεο για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Σούσουρο και αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε γαλάζιους βουλευτές και...

Έρχεται ο πόλεμος: Η Λιβύη θα εκχωρήσει την «ΑΟΖ» της στην Τουρκία

Η απραξία της Ελλάδας αποθράσυνε την Τουρκία και τώρα η απάντηση θα πρέπει να δοθεί στο μέτωπο

Πώς ο Μητσοτάκης κλότσησε τα «δώρα» του Ερντογάν στον ΟΗΕ

Ντόμινο λαθών! Επέλεξε να μην ασχοληθεί και να εξηγήσει στη Γ.Σ. τη συνεχή επιθετική, παράνομη και επικίνδυνη συμπεριφορά της Αγκυρας στο Αιγαίο σε πραγματικό χρόνο και πραγματικές κινήσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ