Μέγας μαχητής

Must Read

Πάντα όταν ένας αριστερός εκφράζει μια πολιτική άποψη στέκομαι πολύ σκεπτικιστικά και επιφυλακτικά απέναντί της, ενώ τη ζυγίζω αυστηρά.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Αυτό ακριβώς έκανα και όταν το επιφανές μέλος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζαχαριάδης έγραψε στο τουίτερ για τον τέως μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο: «Θετική η παραίτηση Αμβρόσιου, θετικότερη αν οδηγήσει σε συρρίκνωση της “σχολής Αμβρόσιου”. Οι σκοταδιστικές αντιλήψεις, ο ρατσιστικός λόγος, το χάδι στους ναζί, η άκομψη εμπλοκή στα πολιτικά είναι κίνδυνος και είναι απέναντι στις αξίες της δημοκρατίας και της Ορθοδοξίας».

Αρχικά μειδίασα διαβάζοντας την αντικληρικαλιστική και αντιχριστιανική δήλωση του Ζαχαριάδη. Εχω συνηθίσει, βλέπετε, να διαβάζω παραινέσεις και «συμβουλές» από άθεους αριστερούς για το πώς πρέπει να εξασκούμε τη θρησκεία μας «με σωστό τρόπο» εμείς οι χριστιανοί.

Οι πολιτικά ημίαιμοι απόγονοι του Μαρξ και του Μπακούνιν διαβάζουν νυχθημερόν την Αγία Γραφή, ώστε να εντοπίσουν λογικά λάθη και να κλονίσουν την πίστη εμάς των χριστιανών, ενώ ασχολούνται 24 επί 7 με κάτι που οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει: τον Θεό.

Τους αφήνω σε αυτή τη δύστυχη κατάσταση ετεροπροσδιορισμού και πάλης με το θείο, κάτι που οι ίδιοι είναι σίγουροι ότι δεν υπάρχει, και συλλογίζομαι: Για να τα βάζει η επίσημη κομματική μηχανή του ΣΥΡΙΖΑ με τον μαχητή της Ορθοδοξίας μας Αμβρόσιο, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Όλοι εμείς οι ορθόδοξοι πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του Αμβρόσιου. Στο πλευρό ενός πάνσοφου γέροντα που όντως εκπροσωπεί τη συντηρητική και ορθή πλευρά της Εκκλησίας, και όχι αυτή που έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό και θεωρεί το Ισλάμ και τους αντιχριστιανούς λαθρομετανάστες πιο σημαντικά από το ίδιο της το ορθόδοξο ποίμνιο.

Η «σχολή Αμβρόσιου» είναι η λαμπρή φωνή της Εκκλησίας μας που στάθηκε παλικαρίσια σε δίκες βασισμένες στον κατάπτυστο αντιδημοκρατικό και ανελεύθερο «αντιρατσιστικό» νόμο επειδή εξέφρασε αυτό που είπε ο Απόστολος Παύλος «Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν θέση στον Παράδεισο» (Παύλος προς Κορίνθιους Α’ 6:9-10), ναι, ο ίδιος Παύλος που στην ίδια επιστολή έγραψε τον Υμνο της Αγάπης.

Βλέπετε, κανείς απολυταρχικός και τυφλός υπηρέτης των χιλιάδων ορθοπολιτικών κανονισμών της Ε.Ε. δεν μπορεί να αντιληφθεί τα άπειρα επίπεδα της φύσης του Θεού, ο οποίος είναι ταυτόχρονα Αγάπη, Τιμωρία και Δημιουργία.

Στηρίζω με όλη μου την καρδιά και το πνεύμα τον αγαπητό Αμβρόσιο και εύχομαι ειλικρινά η «σχολή Αμβρόσιου» να εκφραστεί ακόμα πιο ισχυρά, επειδή είναι καιροί που εμείς, το ποίμνιο, χρειαζόμαστε φωτεινή καθοδήγηση και όχι υποταγή στις Σειρήνες της αντιχριστιανικής παγκόσμιας ελίτ.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΣΥ χασάπη

Διαβάστε στην «Espresso»: Βεντέτα Καλλιάνου «εις το όνομα του πατρός» - «Τους κόβουνε με κλαδευτήρια χέρια-πόδια και όποιος ζήσει...

More Articles Like This