Διακρίσεις σε βάρος των Ελλήνων

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την εντύπωση ότι στην Ελλάδα οι πολλοί αδικούν τους λίγους, ενώ, όπως αποδεικνύεται, εκείνος αδικεί τους πολλούς

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής για την Εθνική Στρατηγική Ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ+. ΛΟΑΤΚΙ+ σημαίνει λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανσέξουαλ. Του παρέδωσαν 60 σελίδες με οδηγίες πώς να φτιάξει τη δημόσια Παιδεία, την Αστυνομία, το Δημόσιο, ώστε να έλθουν στα μέτρα τους, κι εκείνος τους έταξε η κοινωνία να μην τους αδικεί, να μην αντιμετωπίζουν ρατσισμό.

Καλό θα είναι κάποια στιγμή να πάει στον Κυριάκο Μητσοτάκη αντιπροσωπία Ελλήνων για να του ζητήσει να πάψει τις διακρίσεις σε βάρος της πλειοψηφίας. Για παράδειγμα, στην αρχή της πανδημίας, το 2020, στην Εφημερίδα Κυβερνήσεως (ΦΕΚ Β 985/2020) δημοσιεύτηκε η υπουργική απόφαση (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 20030) «για τη λήψη μέτρων κατά της εμφάνισης και διασποράς κρουσμάτων του κορωνοϊού COVID-19 στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης». Στη σελίδα 10366 αναφέρει:

«Καθημερινά και από ώρα 7.00 έως και ώρα 19.00 δίνεται η δυνατότητα σε εκπροσώπους οικογενειών ή ομάδων των διαμενόντων στα ΚΥΤ να μεταβαίνουν για την κάλυψη των αναγκών τους στα πλησιέστερα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όπου είναι δυνατή η μετάβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς, αυτή γίνεται χωρίς να προκαλούνται καταστάσεις συγχρωτισμού στο εκάστοτε μέσο. Σε περιπτώσεις που δεν διατίθενται μέσα μεταφοράς, επιτρέπεται η έξοδος έως εκατό (100) ατόμων την ώρα, σε ομάδες μικρότερες των δέκα (10) ατόμων. Ο έλεγχος των ως άνω μέτρων πραγματοποιείται από προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.».

Για τους Ελληνες ο νόμος προέβλεπε πρόστιμα και ποινικές κυρώσεις σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους περιορισμούς μετακινήσεων, αλλά για τους αλλοδαπούς απλές συστάσεις. Επίσης, ο περιορισμός των δύο ατόμων ανά παρέα που προβλεπόταν για τον γηγενή πληθυσμό της χώρας δεν ίσχυε για τους ξένους, που μπορούσαν να βγαίνουν σε παρέες έως των εννέα ατόμων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ελληνόφωνο κράτος μεριμνά για τη στέγαση, τη σίτιση και την ένδυση των μεταναστών, ενώ οι Ελληνες άστεγοι έχουν αφεθεί στη μοίρα τους.

Για να μη μιλήσουμε και για τον προσβλητικό για την κοινωνία γονιδιακό ρατσισμό, όπου οι γόνοι διάφορων σογιών ορίζουν τη μοίρα των Ελλήνων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύνοδος Κορυφής: Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων ο Μητσοτάκης «βλέπει» πρόοδο στο Κυπριακό

Την ώρα που η Άγκυρα αμφισβητεί την κυριαρχία των ελληνικών νησιών, εκδίδει NAVTEX και ανεγείρει εκ νέου θέμα αποστρατιωτικοποιήσης...

More Articles Like This