Η χυδαιότητα Μητσοτάκη

Must Read

Ο ελληνικός λαός ταΐζει τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του επί έναν αιώνα κι αυτός μέμφεται εκατομμύρια ως «τζαμπατζήδες»!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» σχετικά με τους ανεμβολίαστους: «Υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία, όμως, ανθρώπων οι οποίοι μπορεί να είναι ακόμα καχύποπτοι ή κάποιοι οι οποίοι κατά την άποψή μου η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετικά κατακριτέα, που είναι αυτοί που λένε “δεν βαριέσαι, ξέρω ότι δουλεύει, να το κάνουν οι άλλοι, να ξεπεραστεί η πανδημία, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να το κάνω εγώ”. Θα τους αποκαλούσαμε στα αγγλικά “free riders”. Είναι αυτοί οι οποίοι περιμένουν από τους άλλους να κάνουν τη δουλειά. […] Οι τζαμπατζήδες. Το τζάμπα πέθανε όμως».

Είναι τόση η αλαζονεία και τόσος ο ανθελληνισμός της εξουσίας, ώστε ο επικεφαλής της κυβέρνησης μέμφεται μια σημαντική μερίδα του λαού επειδή επιλέγει να μην προβεί σε ιατρική πράξη, όπως είναι ο εμβολιασμός. Οι «τζαμπατζήδες» που μέμφεται ο ζάπλουτος κληρονόμος της πρωθυπουργίας με τα 32 ακίνητα είναι εκείνοι που έχουν, μαζί με τους άλλους, δουλέψει σε πραγματικές δουλειές, προσφέροντας μετρήσιμα αποτελέσματα για να έχει εκείνος την άνεση να μιλάει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι «τζαμπατζήδες» δεν έχουν διορίσει ούτε στρατιές μετακλητών, χρεώνοντας το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε τον Λιγνάδη καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ούτε είχαν φιλίες και πολιτικές συνεργασίες με τον Νίκο Γεωργιάδη. Οι «τζαμπατζήδες» είχαν πραγματικές εργασίες και προσέφεραν ουσιαστικές υπηρεσίες στην κοινωνία και στο έθνος, και δεν επιδίωκαν να απομακρυνθούν από τις εργασίες τους για τα 532 ευρώ χαρτζιλίκι για τα οποία επαίρεται ο πωλητής νανογιλέκων Αδωνις Γεωργιάδης.

Οι «τζαμπατζήδες» (οι δαιμονοποιημένοι υγιείς της Ελλάδας) έκαναν και τα self test που είχε επιβάλει η κυβέρνηση (για τα οποία κομπάζει ότι θωράκισαν τη δημόσια υγεία) και έχουν φάει έναν χρόνο και βάλε περιορισμών κατακέφαλα με αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη – ο οποίος και ποδηλατάδες έκανε στην Πάρνηθα χωρίς μάσκα, με μεγάλη παρέα, και τρωγόπινε στην Ικαρία με λεφούσια ακολούθων, εν μέσω καραντίνας.

Ο κάθε Μητσοτάκης, όταν μιλάει για τον ελληνικό λαό, να πλένει το στόμα του με χλωρίνη και ποτάσα, γιατί δεν φτάνει αυτούς που βρίζει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι.

Κοίτα ποιος μιλάει για τζαμπατζήδες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: «Να εργάζονται και οι ιδιώτες γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία»

Την πεποίθηση πως οι ελευθεροεπαγγελματίες ιατροί θα πρέπει να εργάζονται στα δημόσια νοσοκομεία, εκφάζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ),...

More Articles Like This