Στου Καραμανλή (τα ΜΜΜ) δεν κολλάει

Must Read

Η μεγάλη φωτογραφία που βλέπετε στη σελίδα ελήφθη χθες στις 9.45 σε βαγόνι του ΗΣΑΠ που κατευθυνόταν από τον σταθμό Αττική προς τον σταθμό Βικτώρια.

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μάλλον κολακεύει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πρωτεύουσα και σε άλλα σημεία της επικράτειας. Η αλήθεια είναι ακόμα χειρότερη αν συνυπολογιστούν η ερεβώδης μπόχα και οι ήχοι μέσα στα βαγόνια. Η αποφορά της τσίκνας και της οσμής μούχλας, μασχαλίλας, ιδρωτίλας και ασκούπιστων πισινών (συγγνώμη για την έκφραση, αλλά αυτή είναι η ακριβής), συνδυαζόμενη με κραυγές (σε άγνωστες στον Ελληνα επιβάτη γλώσσες της Υποσαχάριας Αφρικής και της Ασίας) είναι ακριβώς ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει κάποιος μια τυπική μέρα στη μικρή, πικρή κόλαση του υπαρκτού μητσοτακισμού.

Μαζί με τα προαναφερθέντα και οι επαίτες, που έχουν πληθύνει τον τελευταίο καιρό. Αλλοι κουβαλούν και χρησιμοποιούν σαν «κράχτες» ταλαίπωρα παιδάκια, τα οποία εκμεταλλεύονται στο νέο δουλεμπόριο του 21ου αιώνα. Αλλοι καβγαδίζουν μεταξύ τους διεκδικώντας τον ζωτικό χώρο του βαγονιού, με τις πυορροούσες πληγές, τα σαπισμένα δόντια, τα τατουάζ φυλακής και τους σγρόμπους από ασημόχαρτο (τι να κρύβουν άραγε;).

Τα βλέπει, τα ακούει και τα μυρίζει όλα τούτα στριμωγμένος σαν σαρδέλα ο φορολογούμενος και συνειδητοποιεί για πολλοστή φορά ότι τα φράγκα που σκάει στο κράτος χρησιμοποιούνται για τη θανάτωση -με λίαν σαδιστικό τρόπο- του έθνους. Η κυβέρνηση των ζάπλουτων κληρονόμων της εξουσίας έχει αρχίσει πάλι να ρίχνει τον λίθο του αναθέματος στα κορόιδα που τους ταΐζουν και τους ανέχονται. Αυτοί φταίνε για τον κορονοϊό και τη μετάλλαξη άλφα, βήτα, γάμμα, έντι ράμα. Δεν φταίνε οι ζέουσες και όζουσες κολάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς, στις οποίες οπουδήποτε κι αν ακουμπήσεις κάτι θα κολλήσεις.

Ναι, αυτή είναι η Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη. Η χώρα όπου υπουργός Μεταφορών είναι κληρονόμος επιθέτου, που φωτογραφήθηκε να έχει βάλει κρίκο στη θέση υποδοχής της ζώνης ασφαλείας του αυτοκινήτου του. Καμαρώστε τον στη φωτογραφία να χαμογελά ανέμελος (κι αυτός) με τη νυν ευρωβουλευτίνα Ελίζα Βόζεμπεργκ. Με τις υγείες μας. Καλές διαδρομές να έχουμε με τα ΜΜΜ και ο Καραμανλής με τη λιμουζίνα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο στόχαστρο της ΕΕ ο «σκιώδης στόλος» της Ρωσίας, η Βόρεια Κορέα και… οι άλλοι

Ο επόμενος γύρος κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά της Ρωσίας, αναμένεται να στοχεύσει τον ρωσικό «σκιώδη στόλο» των πετρελαιοφόρων,...

More Articles Like This