Πληρώνοντας μαμ, κακά, νάνι της ΚΝΕ

Must Read

Χθες το «Ηρεμολόγιο» έφερε στο φως την απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου «να σκάσει ένα σωρό λεφτά των νησιωτών (40.285.05 ευρώ), των ταλαιπωρημένων από το εποικιστικό πρόβλημα Λεσβίων, για να κάνει Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση η ΚΝΕ

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Μέσα στα πολλά που θα πληρώσουν οι φουκαράδες οι Λέσβιοι (που ψηφίζουν τον «δεξιό» περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη), είναι και η μέριμνα για τα… κακάκια των κομμουνιστών. Διαβάζουμε στην αξιοθρήνητη απόφαση της Περιφέρειας: «Μεταφορά, ενοικίαση, εκκένωση, απολύμανση και καθαρισμός χημικών τουαλετών συνολικής δαπάνης έως 9.009 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ) ως εξής: 52 χημικές τουαλέτες με εκκένωση – απολύμανση – καθαρισμό τρεις φορές ημερησίως το διάστημα 8-11 Ιουλίου».

Πληρώνουν και τη μεταφορά των κομμουνιστών: «Ενοικίαση πούλμαν για επισκέψεις κατασκηνωτών συνολικής δαπάνης έως 2.643,25 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ), ως εξής: 9 Ιουλίου Μυτιλήνη – Μανταμάδος – Συκαμιά: έξι λεωφορεία. 9 Ιουλίου Μυτιλήνη – Αγιάσος: εφτά λεωφορεία. Μετακίνηση στο Μουσείο Teriade: εφτά λεωφορεία».

Πληρώνουν και για το πρωινό των παιδιών των κομμουνιστών: «Σίτιση παιδικής κατασκήνωσης συνολικής δαπάνης έως 3.945,80 ευρώ (συμπ/νου ΦΠΑ) για παροχή πρωινών και γευμάτων για 350 άτομα Χ 4 ημέρες ως εξής: Πρωινά γεύματα συνολικά. Ψωμάκια 2.800 τεμ. Μαρμελάδα ατομική 400 τεμ. Μερέντα ατομική 700 τεμ. Μέλι ατομικό 300 τεμ. Γάλα ατομικό 700 τεμ. Χυμός ατομικός 700 τεμ.»

Πληρώνουν και το μεσημεριανό: «Πέμπτη 8/7/2021 μακαρόνια με σάλτσα και τυρί. Παρασκευή 9/7/2021 κοτόπουλο με πατάτες φούρνου. Σάββατο 10/7/2021 μπιφτέκι βόειο με ρύζι. Κυριακή 11/7/2021 μακαρόνια με σάλτσα και τυρί. Ολες οι μερίδες, 1.400 τεμ. Θα είναι σε ατομικές συσκευασίες και θα συνοδεύονται από: ατομικό ψωμάκι συσκευασμένο και κουβέρ, και από σαλάτα λάχανο – καρότο – αγγούρι – ντοματίνια. Ολα τα γεύματα θα παραδίδονται σε θερμομπόξ σε προσυμφωνημένες ώρες με τον διοργανωτή».

Αυτοί κι αν είναι τζαμπατζήδες! Ομως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να διανοηθεί να αποκαλέσει τζαμπατζήδες τους κουκουέδες. Γι’ αυτούς δεν χάνει ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό και τον σεβασμό του για τις «θυσίες» και τους «αγώνες» τους. Κι εμείς πληρώνουμε αγόγγυστα για την ευζωία των Μητσοτάκηδων και τις μερέντες των κουκουέδων…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Aφρικανική σκόνη: Η NASA εντόπισε το φαινόμενο «Minerva Red» στην Ελλάδα

Απόκοσμες εικόνες σε αρκετές περιοχές της χώρας και προβλήματα υγείας σε αρκετούς συμπολίτες μας δημιούργησε χθες η έντονη συγκέντρωσης...

More Articles Like This