Οι Τούρκοι θα φύγουν μονάχα όπως ήρθαν!

Must Read

Οι Τούρκοι είναι εχθροί μας. Ακριβέστερα, οι Τούρκοι, ο τουρκισμός, ως επεκτατικό ισλαμοφασιστικό μόρφωμα, είναι εχθροί της Ανθρωπότητας. Τέλεσαν αλλεπάλληλες Γενοκτονίες και προσπαθούν να τις επαναλάβουν, διότι ακόμη δεν έχουν τιμωρηθεί.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Η Τουρκία είναι μια μη περιτετμημένη ναζιστική Γερμανία, που ακόμη δεν συνάντησε την καταστροφή και τη Νυρεμβέργη της. Η βασική διαφορά των Τούρκων ισλαμοφασιστών από τους Γερμανούς ναζί είναι πως στην Τουρκία η Γενοκτονία σε βάρος των λαών δεν έγινε από εξειδικευμένα κρατικά όργανα, τα SS, την Gestapo, με την αρωγή φυσικά του τακτικού Γερμανικού Στρατού, της Wehrmacht και υπό την καθοδήγηση μιας μονοκομματικής κυβέρνησης. Στην Τουρκία η Γενοκτονία και όλα τα εγκλήματα που διέπραξε, από την αρχή της Οθωμανικής κατάκτησης, έως το 1915-1922 στον Πόντο, την Ιωνία, την Καππαδοκία, την Αρμενία, έως το 1974 στην Κύπρο ήταν και είναι παλλαϊκά εγκλήματα.

Η θεωρία του κατευνασμού απέτυχε, ψόφησε και βρομάει ήττα. Μόνο κατόρθωμα των επί δεκαετίες υποχωρήσεών μας οι γκρίζες ζώνες, η αποθράσυνση των Μεμέτηδων σε όλα τα μέτωπα και η πρόσφατη -επίσημη πια- κατοχική εκμετάλλευση της Αμμοχώστου.

Από το 1974 η Αμμόχωστος ήταν το δέλεαρ πως, τάχα αν αποδεχθούμε τα τετελεσμένα, θα μας τη δώσουν. Πολλοί Βαρωσιώτες ελπίζανε πως θα πακετάρουν να στραφούν έσω τους. Τέρμα το παραμύθι. Ο γιαλαντζί Σουλτάνος το ανακοίνωσε με χλεύη στα μούτρα μας. Είπε για την αντίδρασή μας ειρωνικά, πως το πολύ να κάνουμε καμιά τηλεδιάσκεψη με την Αμερική και τους Ευρωπαίους.

Οι εγχώριοι τυφεκιοφόροι του εχθρού, μεμφόμενοι την «ελληνική αδιαλλαξία», υποδεικνύουν για πολλοστή φορά τον δρόμο για τα Σούσα.

Αδέλφια, οι Τούρκοι θα φύγουν από την Κύπρο μόνον όπως ήρθαν. Οποιος θέλει να ακούει παραμύθια, να σταματήσει εδώ να διαβάζει. Δεν είμαι η γιαγιά του να του κρατάω το χέρι και να του λέω για τη Χιονάτη, την ελληνοτουρκική «φιλία» και πως αν φανούμε διαλλακτικοί οι Τούρκοι θα ντραπούν, θα συγκινηθούν από την πίστη μας στο Διεθνές Δίκαιο και θα κάνουν πίσω. Οι Τούρκοι κάθε πρωί σκουπίζουν τον κώλο τους με το Διεθνές Δίκαιο, τα ψηφίσματα του ΟΗΕ και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας. Οι Τούρκοι θα φύγουν μόνον όπως ήρθαν, όπως έφυγαν μια μέρα οι κραταιοί Σοβιετικοί από το Αφγανιστάν, την Κεντρική Ασία, την Ανατολική Ευρώπη, τις χώρες της Βαλτικής, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Αρμενία. Οι Τούρκοι θα φύγουν από την Κύπρο μόνον όπως ήρθαν, και θα φύγουν όπως έφυγαν οι κραταιές ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, όπως αποχώρησε η Βρετανική Αυτοκρατορία από τη μισή υφήλιο.

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Ο,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Νόμος. Το χιλιετές Ράιχ του Αυστριακού δεκανέα κράτησε μόλις 13 χρόνια. Κανένα από τα εγκλήματα της Τουρκίας δεν θα παραγράφεται. Θα πληρώσει με τοκογλυφικό τόκο.

Μόνη εθνική θέση η Απελευθέρωση. Η Ελλάδα έχει ηθικές, ιστορικές αλλά και συμβατικές ευθύνες ως εγγυήτρια δύναμη. Οι Τούρκοι μάς βλέπουν ως ενιαίο σύνολο και έτσι πρέπει να σκεπτόμαστε κι εμείς σε Αθήνα και Λευκωσία. Η ηγεσία μας, που θα γιορτάσει στις 24/7 στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου τη γιορτή της ντροπής πάνω στο αίμα των Κυπρίων αδελφών μας και των Ελλαδιτών συμπολεμιστών τους, η ίδια που επέτρεψε τη μεταπολιτευτική λεηλασία της χώρας, δεν μπορεί, όμως μπορεί το Εθνος. Σε πολύ δυσμενέστερες συνθήκες ο Ελληνισμός ανέμενε 400 χρόνια και μετά έσπασε τις αλυσίδες του. Οι Εβραίοι ανέμεναν σχεδόν 2.000 χρόνια για να πάρουν τη ρεβάνς, αλλά η Διαμαντοπούλου και ο Λοβέρδος κουράστηκαν στα 47, ε;

Αυτοί που ατίμασαν τα όπλα και τη στολή τους στον Αττίλα Ι, αντί να τυφεκιστούν, πήραν σύνταξη και πέθαναν στο κρεβάτι τους, δειλοί και ανάξιοι. Θα έπρεπε να σκορπίσουμε τα κόκαλά τους και να διαγραφούν από τα μητρώα αρρένων, μαζί με τους ταγούς που έστεκαν κι αυτοί άπραγοι στον Αττίλα ΙΙ και άφησαν κι αυτοί τον Τούρκο αντουφέκιστο από τη Θράκη έως το Καστελόριζο, εγκαταλείποντας πάλι αυτούς που θυσιάζονταν στην Κύπρο. Ισότιμοί τους όσοι, ως αντηχεία του εχθρού, καλούν τώρα σε υποταγή και πλήρη τουρκοποίηση είτε μέσα από Σχέδια τύπου Ανάν είτε με θέση για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και άλλα τερατουργήματα, που θα αφανίσουν για πάντα τον Ελληνισμό της Κύπρου.

Άμεσο καθήκον η προάσπιση με κάθε μέσο της ελεύθερης Κύπρου. Ο,τι δεν φυλάσσεται, απόλλυται. Παράλληλα, συσσώρευση ισχύος, δημιουργία συμμαχιών και σχέδιο μακράς πνοής, που να ξεπερνά τον ορίζοντα του βιολογικού κύκλου οποιασδήποτε ηγεσίας, εκπέμποντας άγρυπνα το πλέον αυστηρό μήνυμα αποτροπής και ώστε να είμαστε έτοιμοι για όταν θα φύγουν όπως ήρθαν.

Όποιους το καθήκον της Απελευθέρωσης τους βαραίνει τους ώμους, ας κάνουν στην άκρη. Οι Ελληνες δεν κουραστήκαμε. Ποτέ δεν θα κουραστούμε. Ποτέ δεν θα φοβηθούμε. Δεν μπορεί να υπάρξει ευημερούσα Ελλάδα ως ταπεινωμένος ακρωτηριασμένος δορυφόρος, ούτε ευημερούσα Κύπρος ως προτεκτοράτο του τουρκικού ισλαμοφασισμού. Η μόνη λογική, ρεαλιστική θέση είναι πως, ναι, τα σύνορά μας είναι στην Κερύνεια. Γι’ αυτό θα αγωνιστούμε, χωρίς να κουραστούμε, ώσπου να παγώσει ο ήλιος και να ρίξει μαύρο χιόνι.

Μια άμεση απάντηση στη συμπεριφορά Ερντογάν στην Κύπρο, τη Θράκη και στο Αιγαίο είναι να καλέσουμε επίσημα στην Αθήνα την ηγεσία των Κούρδων, όλων των οργανώσεων, από Τουρκία, Συρία, Ιράκ. Επίσημα και με ταρατατζούμ. Και να θέσουμε το κουρδικό ζήτημα παντού. Το έκανε ο Μακρόν. Έτσι θα σφίξουν οι κώλοι και θα ξεπλύνουμε και την ντροπή που έριξε στο κεφάλι μας το σημιταριό το 1999. Κύπρος Ελεύθερη, Ενιαία, Ελληνική.

*Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρος του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ,
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Καταδικάζω κάθε είδους βία» λέει τώρα ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ μετά το «θα δείτε χειρότερα από το χαστούκι!»

Σε ανακοίνωση που καταδικάζει τη βία εξέδωσε ο βουλευτής της «Νίκης», Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε...

More Articles Like This