Ο Άδωνις και η αλήθεια

Must Read

Ο υπουργός έχει όντως συνάψει σχέση με την αλήθεια ή είναι απλώς φήμη, όπως εκείνη που κυκλοφόρησε για τη σχέση του με τη σοβαρότητα;

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσεβλήθη από κορονοϊό. Αφού του ευχηθούμε περαστικά, ας του υποβάλουμε και μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του στο διαδικτυακό portal Sputnik.gr. «Ταξίδεψα την προηγούμενη εβδομάδα Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και Σλοβενία. Αλλά δεν είναι σαφές πού ακριβώς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μολύνθηκα. […] Tηρούσα όλους τους κανόνες. Δεν έβγαζα τη μάσκα καθόλου».

Ο κ. Γεωργιάδης, αν δώσουμε βάση σε όσα δήλωσε στο Sputnik.gr, υποπτεύεται ως πιθανούς λόγους μετάδοσης του κορονοϊού σε εκείνον τα ταξίδια του στο εξωτερικό (Σλοβενία) και στο εσωτερικό (Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη). Μήπως όμως την… ψώνισε κάπου εγγύτερα; Μήπως κόλλησε στην οδό Ηρώδου Αττικού, στο πάρτι της κυρίας Σακελλαροπούλου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας; Ο ίδιος, άλλωστε, πόσταρε στο twitter στιγμιότυπα από τις εμπειρίες του στη γιορτή. Αμ κι αυτό το «τηρούσα όλους τους κανόνες. Δεν έβγαζα τη μάσκα καθόλου» τι το ήθελε; Ειδικά γι’ αυτό το «καθόλου» σχετικά με την αφαίρεση της μάσκας είναι σίγουρος ο κ. υπουργός; Παίρνει όρκο; Μπορεί να δώσει τον -τόσο εκτιμητέο από το πανελλήνιο- λόγο του; Οι φωτογραφίες τον διαψεύδουν.

Επιπλέον, όσοι είδαν τον κ. Γεωργιάδη αμάσκωτο και τον συναναστράφηκαν αυτές τις ημέρες θα πρέπει να ψαχτούν, να κοιταχτούν. Οπως μας λένε οι ιατροί (ακόμα κι αυτοί που διόρισε ο πρωθυπουργός στην επιτροπή των ειδικών), ο εμβολιασμένος, αν νοσήσει, μπορεί να μεταδώσει τον Covid-19.

Περαστικά στον κ. υπουργό και περαστικά στην πατρίδα μας για όλα όσα τραβάει τον τελευταίο καιρό…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This