Συμβουλές από πρωθυπουργό κ.λπ.

Must Read

Τον Μανώλη Σκουντρή τον θυμάστε; Ηταν ο τσιγκούναρος που ενσάρκωσε ο κορυφαίος Βασίλης Λογοθετίδης στο «Ενα βότσαλο στη λίμνη».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Αυτός λοιπόν «σταύρωνε» τη γυναίκα του Βέττα (Μαίρη Λαλοπούλου) να κάνει οικονομία στο ηλεκτρικό, λέγοντάς της: «Μπαίνεις στο δωμάτιο; Κρακ. Βγαίνεις; Κρακ», όπου «κρακ», το αναβοσβήσιμο του διακόπτη. Κάτι ανάλογο μας ζήτησε και ο κ. πρωθυπουργός. Το επόμενο μέτρο θα είναι τα απολειφάδια των κεριών της Αναστάσεως. Από την άλλη η κυρία Βόζεμπεργκ μας παροτρύνει να φάμε για 2-3 μέρες πίτσες και να μη βάλουμε τσουκάλι στη φωτιά. Αραγε ο… πιτσάς δεν θα καταναλώσει ρεύμα;

Όσον αφορά το μπάνιο ή την μπουγάδα, καλό είναι να εφαρμόσουμε τη συμβουλή του Μαυρογιαλούρου προς την κόρη του, που ζήτησε μπάνιο στην εγκαταλελειμμένη Πλατανιά: «Στο ποτάμι. Τον Δεκαπενταύγουστο». Αυτό το σκέφτηκα εγώ, αλλά το δανείζω στην κυρία Βόζεμπεργκ. Το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι ουδείς εκ των δύο σκέφτηκε ότι μία καλή λύση θα ήταν και να βελτιωθεί η κακομοίρα η ΔΕΗ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ΕΛ.ΑΣ. έβαλε μπλόκο σε συγκεντρώσεις οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

Ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι και για λόγους ασφαλείας

More Articles Like This